Menu

Brunch met vaderdag

Vaderdag? Kom lekker brunchen! En waar is dat nu leuker dan aan boord van een schip? Ontspannen genieten van een uitgebreide brunch terwijl het landschap aan u voorbij trekt; wat wilt u nog meer? Reserveren is noodzakelijk en kan zowel individueel als met een groep.

Brunch
Onze uitgebreide brunch bestaat uit tomatensoep, diverse soorten brood, krentenbrood, croissant, diverse zoete broodjes, 4 soorten vlees, 2 soorten Hollandse kaas, Franse kazen, gerookte zalm, gevulde eieren, pasteitjes met ragout, warm vlees, huzarensalade en fruit. Onbeperkt jus d'orange, koffie, thee en melk.

Route
De mooiste route op de grens van het land van Altena en Bommelerwaard. De Andelse Maas is de natuurlijke grens tussen Brabant en Gelderland. De rivier wordt gekenmerkt door uitgestrekte uiterwaarden en mooie Hollandse landschappen. We varen langs de dorpjes Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel. Onderweg ziet u diverse recreatiegebieden, jachthavens, molens en veel natuur.

Prijzen
Volwassene € 29,50 p.p.
Kinderen tot 5 - 12 jaar € 19,50 p.p.
Kinderen 3 en 4 jaar € 10,- p.p.
Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Deze tocht gaat door bij minimaal 25 personen. VOLGEBOEKT


Tijden
We varen van 12:00 tot 14:00 uur, inschepen kan vanaf 11:30 uur.

Rolstoeltoegankelijkheid 
Onze brunch rondvaart wordt afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Iinformatie met betrekking tot de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen vindt u hier.

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om deze tocht op andere data exclusief met uw gezelschap te maken. Wij maken daarvoor graag een offerte op maat voor u, neem hiervoor contact met ons op.

Brunch met vaderdag
Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

* Verplichte velden

** Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk details door te geven: denk bijvoorbeeld aan de datum, het aantal personen, eventuele specifieke wensen etc.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2018 Rondvaart Wiljo