Menu

Avondcruise met dinerbuffet

Dineren op het water; een unieke belevenis! Stap en boord en geniet van een uitgebreid drie gangen diner, terwijl het wisselende landschap aan u voorbij trekt. Reserveren is noodzakelijk en kan zowel individueel als met een groep. 

Diner
Een drie gangen diner in buffetvorm geserveerd;
Koud voorgerechtenbuffet: Serranoham met meloen, rundercarpaccio, vleesplateau, huzarensalade, rauwkostsalade, pastasalade, gevulde eieren,  Noorse garnalen, gerookte zalm, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.

Hoofgerechtenbuffet: zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in saus, malse kipfilet in kerrie-ananas saus, seizoensgroenten, witte rijst en aardappelgratin.    

Dessertbuffet: diverse soorten ijs.

Route
Een combinatie van tochten over de Dode Maasarm en Andelse Maas. Eerst nemen we de route over de Andelse maas, we varen langs Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en keren net voor de sluis bij Andel. Op de terugweg varen we door drie zand- en grindafgravingen, Veense Putten en het Esmeer, die in de loop der jaren zijn uitgegroeid grote recreatiegebieden met vele, vaak grote en luxe, vakantiechalets. Tot slot komen we langs Nederhemert en laten u nog even genieten van de mooie natuur in de Dode Maasarm.

Prijzen
Volwassene € 44,50 p.p.
Kind (3 t/m 11 jaar) € 24,50 p.p.

Data 2017
Zaterdag 10 juni, zaterdag 5 augustus, zaterdag 16 september.
Tijd: 18:30 - 21: 30 uur

Deze tocht gaat door bij minimaal 25 personen.

Rolstoeltoegankelijkheid 
Onze avondcruise wordt afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Iinformatie met betrekking tot de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen vindt u hier.

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om deze tocht op andere data exclusief met uw gezelschap te maken. Wij maken daarvoor graag een offerte op maat voor u, neem hiervoor contact met ons op.

Avondcruise met dinerbuffet Avondcruise met dinerbuffet
Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

* Verplichte velden

** Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk details door te geven: denk bijvoorbeeld aan de datum, het aantal personen, eventuele specifieke wensen etc.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2017 Rondvaart Wiljo