Menu

High tea rondvaart

Verslavend lekker, zo kan een high tea bij ons aan boord het beste worden omschreven. Terwijl u gezellig bijkletst met uw vrienden en/of familie, serveren wij diverse zoete en hartige hapjes. Uiteraard is onbeperkt koffie en thee inbegrepen. Reserveren is noodzakelijk en kan zowel individueel als met een groep.

High tea
Heerlijke hartige en zoete lekkernijen met o.a. cupcakes, muffins, scones met clotted cream en jam, brownies, appelcrumble, sandwiches met kaas en paté, quiches, wraps met zalm en tonijn en spiesjes met dadels en brie. Onbeperkt koffie en thee inbegrepen.

Route

De mooiste route op de grens van het land van Altena en Bommelerwaard. De Andelse Maas is de natuurlijke grens tussen Brabant en Gelderland. De rivier wordt gekenmerkt door uitgestrekte uiterwaarden en mooie Hollandse landschappen. We varen langs de dorpjes Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel. Onderweg ziet u diverse recreatiegebieden, jachthavens, molens en veel natuur.

Prijzen
Volwassene € 32,50 p.p.
Kinderen tot 5 - 12 jaar € 19,50 p.p.
Kinderen 2 en 4 jaar € 10,- p.p.
Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis

Data en tijden 2019
Zondag 12 mei (Moederdag).
Tijd: van 14:00 tot 16:00 uur

Deze tocht gaat door bij minimaal 25 personen.

Schip en rolstoeltoegankelijkheid 
Onze high tea rondvaart wordt afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Informatie met betrekking tot de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen vindt u hier.

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om deze tocht op andere data exclusief met uw gezelschap te maken. Wij maken daarvoor graag een offerte op maat voor u, neem hiervoor contact met ons op.

High tea rondvaart High tea rondvaart
Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

* Verplichte velden

** Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk details door te geven: denk bijvoorbeeld aan de datum, het aantal personen, eventuele specifieke wensen etc.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo