Rondvaart Wiljo

Al sinds 1995 te vinden op de Maas en daaromheen. Wiljo Rondvaarten organiseert de mooiste rondvaarten, dagtochten en evenementen op het water. Kies voor een dagtocht en geniet van een heerlijk Hollandse landschap en weidse uitzichten. Er is altijd een bar met hapjes en drankjes aan boord om jouw tocht nóg completer te maken. Liever helemaal geen zorgen? Neem deel aan een compleet verzorgde dagtocht.

Heb je iets te vieren? Kies voor een PROOST tour, georganiseerd feest of een uitje. We hebben een aantal fantastische concepten om uit te kiezen. Ga voor een sushitour, een 70’s discofeest, oesters en bubbels of een escape room op het water. Wat jouw idee ook is, wij denken graag met je mee.

De beste bedrijfsuitjes op de Maas

Kerstfeest op de Maas

Nieuwjaarsuitje op de Maas

Nieuwjaarsborrel op de Maas

Evenementen voor bedrijven

Vergaderen op een unieke locatie, een onvergetelijke teambuilding dag of een bedrijfsfeest dat niet snel meer te overtreffen valt. Je vindt het op het water bij Wiljo! Hieronder staan een aantal vaste concepten om uit te kiezen voor wie graag de organisatie uit handen wil geven. Ben je op zoek naar een meer persoonlijke aanpak? Dat is uiteraard ook mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een bijzondere vergadering of de perfecte plek voor een teambuildingdag. Wij denken graag mee met bedrijven en organisaties om een dag te organiseren die in het teken staat van het bedrijf en alle werknemers. 

We staan klaar voor jou en jouw collega’s. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij je mee in alle mogelijkheden.

Waar bestaat een bedrijfsuitje uit?

Een heerlijk uitgebreid Diner

Ga voor een sushitour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Onze chef zet de meest heerlijke gerechten voor je op tafel.

Muziek sfeer en decoratie

Feesten op de golven. Wat jouw reden voor een feestje ook is: wij hangen de slingers voor je uit en bezorgen je een onvergetelijke dag.

Genieten van de Maas

Start in het prachtige monumentale vestingstadje Heusden en geniet onderweg van adembenemend uitzicht. Wat dacht je van een tocht langs Slot Loevestein?

De mooiste tochten over de Maas: al sinds 1980

De allereerste boot voer uit in 1980, dat is alweer langer dan 40 jaar geleden. Sinds het officiële ontstaan van Wiljo in 1995 zijn we gegroeid van een vloot bestaande uit één boot naar drie boten, met elk hun eigen capaciteiten en uitstraling. De mooiste en historische rondvaarten, de beste themafeesten en verbindende bedrijfsfeesten. Onze boten hebben al veel mogen meemaken.

Kerstfeest op de Maas

Bij Wiljo kun je jouw fantasie niet op. Van een 70’s discoparty, een fout feest, een escape room of een RIB arrangement met uniek verrassingseffect. De mogelijkheden voor een feest of evenement zijn eindeloos. Er staan een aantal concepten standaard op het menu, maar we organiseren ook graag een feest op maat. Heb je bijzondere wensen en behoeften? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en we nemen contact met je op. 

Nieuwjaarsuitje op de Maas

 

De nieuwjaarsuitjes vertrekken altijd vanuit het historische vestingstadje Heusden: een prachtige stad gelegen aan de Maas dat op zichzelf al een bezoek waard is. Vervolgens vaar je door een typisch Hollands rivierenlandschap onder het genot van een heerlijk glas champagne en een gesuikerde oliebol. Heb je specifieke wensen? Bij Wiljo is dat geen enkel probleem. Elk van onze schepen heeft echt zijn eigen karakter en uitstraling, daarnaast is er ook qua aankleding en verzorging veel mogelijk. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Nieuwjaarsborrel op de Maas

Proosten op de Maas? Tijdens de maar liefst 4 uur durende rondvaart van Wiljo kan het! Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom. Onze schepen hebben ruimte voor 60 personen, zo is er voor elke feestje voldoende ruimte. Geen zorgen, wij nemen de volledige verzorging van het feest op ons waardoor jij kunt genieten van het gezelschap. Dat betekent inclusief hapjes, drankjes en een aangekleed schip. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en we denken graag met je mee! 

Partyboot zeearend

Schip Wiljo

Reacties van de gasten

Klaar om het jaar goed af te sluiten?

Anderen bekeken ook

Nieuwjaarborrel op de Maas

Kerstfeest op de Maas​​

Nieuwjaarsuitje op de Maas​​

Teamuitje op de Maas