Menu

Uniek bedrijfsuitje op een boot

Wie eens echt een uniek bedrijfsuitje wil organiseren wat in alle weersomstandigheden door kan gaan en voor alle leeftijden geschikt is, kiest voor een teamuitje op een boot. Rondvaart Wiljo biedt mogelijkheden voor het organiseren van een uniek bedrijfsuitje. Van een thematisch personeelsfeest tot een teamuitje voor u op maat gemaakt.

Uniek bedrijfsuitje voor grotere en kleinere gezelschappen

Rondvaart Wiljo in Heusden beschikt over grotere en kleinere schepen. De kleinste boot, Rondvaartboot Wiljo, is geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 60 personen. De boot heeft de inrichting van een gezellig bruin café. Bij mooi weer kunnen de gasten ook op het bovendek plaatsnemen.

De grootste boot is Partyschip De Zeearend. Dit schip heeft maar liefst 2 dekken en biedt daardoor verrassende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op een rondvaart boot. De Zeearend is geschikt voor gezelschappen tot 160 personen.

Ideeën voor een bedrijfsuitje

Wanneer u een uniek personeelsuitje wilt organiseren of op zoek bent naar een unieke locatie voor een personeelsfeest, dan bent u bij Rondvaart Wiljo aan het juiste adres. Niet alleen vanwege de capaciteit, maar ook vanwege de mogelijkheden voor een personeelsfeest. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om op het ene dek een presentatie te houden en op het andere dek te borrelen of te eten. U kunt bij ons kiezen voor:

Unieke locatie voor een bedrijfsuitje

Niet alleen de boot maakt uw teamuitje uniek ook het varen geeft uw bedrijfsfeest een extra dimensie. Zo is het mogelijk om van locatie naar locatie te varen en is het mogelijk om samen de plaats af te spreken waar u aan en van boord wilt gaan. Normaal vindt u onze schepen in het centrum van Heusden-vesting, maar er wordt net zo gemakkelijk aangelegd in Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch of een andere locatie naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel

Kom varen in Heusden en geniet van een uniek en compleet verzorgd bedrijfsuitje op het water! De ideale locatie voor een Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel:

  • Bepaal uw eigen (af)vaarttijd en route.
  • Maak uw arrangement naar wens compleet met culinaire invulling (uit eigen keuken).
  • Ook programma’s met activiteiten en entertainment mogelijk.

Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.

Rondvaart met diner

Een rondvaart met diner is altijd een geslaagde rondvaart. Of het nu gaat om een personeelsfeest, doopfeest, communie, bruiloft, jubileum, verjaardag of reünie, er is altijd wel een reden te verzinnen om één van onze schepen af te huren om uw rondvaart met diner houden. Van een eenvoudig hapje tot een compleet diner, onze keukenbrigade staat garant voor een smaakvolle tocht. Wij zullen ervoor zorgen dat uw rondvaart met diner aan boord, een feest wordt waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor het vieren van uw feest op het water. Graag sturen wij u hiervoor een uitgebreide brochure toe. U kunt natuurlijk ook even langskomen in de haven van Heusden, waar u meteen een rondleiding op de schepen kunt krijgen. Maak hiervoor wel even een vrijblijvende afspraak met ons.

Rondvaart maas

U denkt aan varen, rondvaart, maas, boten en meer? .Hebben wij de perfecte uitkomst voor u: Een rondvaart over de maas is het leukst bij rondvaart wiljo te Heusden.

Rondvaart Wiljo is een rederij met 2 schepen; rondvaart- en partyschip Wiljo en partyschip Zeearend. In enkele jaren is dit bedrijf uitgegroeid van een rondvaartbedrijf wat voornamelijk in de zomer een rondvaart op de Maas voer, tot een bedrijf dat bijna het gehele jaar door de rondvaart op de Maas, boottochten, feesten en partijen verzorgt over de Maas aan boord van de schepen.

Dus voor een Rondvaart over de Maas kun je terecht bij Rondvaart Wiljo-Heusden.
Rondvaart maas is een geweldige ervaring bij ons en is tevens leuk en uniek om een keer mee te maken.

Voor meer informatie over onze rondvaart maas of een van onze andere diensten kijkt u verder op onze website.

Rondvaart Brabant

Altijd al een rondvaart Brabant willen maken? Optimaal en op een speciale manier genieten van Brabant?

Een rondvaart in Brabant doet u natuurlijk vanuit de mooiste plek midden in Brabant, Heusden, met de schepen van rondvaart Wiljo. Op de grens van Brabant en Gelderland aan de maas een beetje ten westen van ‘s-Hertogenbosch ligt de prachtige vesting Heusden vandaar vertrekken de schepen van Wiljo voor een rondvaart op de grens van Brabant en Gelderland over de bergsche maas, de Andelse maas en voor langere tochten door de biesbosch en over de Waal en Merwede. Een rondvaart in Brabant vanuit Heusden brengt u langt dorpjes als wijk en aalburg, veen, aalst, woudrichem, gorinchem. En indien u andere wensen heeft kunt u met de bemanning van de rondvaart uit heusden een leuke route samenstellen. Voor uw feesten compleet met de heerlijkste buffetten.

Tijdens een rondvaart in Brabant aan boord van ons schip wiljo kunt u genieten van 13 soorten Belgisch bier. Het schip is uitstekend geschikt voor gezelschappen tot 60 personen en voor rondvaarten in het seizoen. Het schip zeearend is geschikt voor een rondvaart met grotere gezelschappen voor allerlei soorten feesten en evenementen.

Door middel van onderstaand contactformulier helpen wij u met al uw vragen betreft een rondvaart in Brabant en meer!

Partyschip huren

Een partyschip huren is altijd een unieke ervaring. Of het nu gaat om een personeelsfeest, doopfeest, communie, bruiloft, jubileum, verjaardag of reünie, er is altijd wel een reden te verzinnen om één van onze schepen af te huren om uw feest te houden. Van een eenvoudig hapje tot een compleet diner, onze keukenbrigade staat garant voor een smaakvolle tocht. Wij zullen ervoor zorgen dat uw feest een feest wordt waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor het vieren van uw feest op het water. Graag sturen wij u hiervoor een uitgebreide brochure toe. Zo komt u alles te weten over een partyschip huren. U kunt natuurlijk ook even langskomen in de haven van Heusden, waar u meteen een rondleiding op de schepen kunt krijgen. Maak hiervoor wel even een vrijblijvende afspraak.

Voor meer informatie over een partyschip huren en meer neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via 0416 38 02 78 of mail op info@rondvaartwiljo.nl

Partyschip

Een feest vieren op het water is een unieke belevenis. De ideale locatie voor uw verjaardag of feest. Wat zou u bijvoorbeeld denk van een huwelijksfeest? Je mooiste dag op het water! Of een heerlijk feest temidden van je familie of vrienden.
Varend genieten van de omgeving en sfeer met lekker eten en drinken.

Voor de verzorging van uw gehele feest kunt u bij ons terecht op het partyschip van Rondvaart Wiljo-Heusden. Wij verzorgen dagtochten, rondvaarten en evenementen aan boord van een van onze schepen.

Stap in het partyschip van Rondvaart Wiljo-Heusden en beleef een unieke en prachtige dag. Een partyschip voor het vieren van een feest van 50 tot 150 personen kan bij ons. Laat ons het verzorgen en geniet! Met recepties kan tot 200 man verzorgd worden en wordt onze capaciteit zelfs uitgebreid. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u verder een kijkje nemen op de website.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor inlichtingen. Dit kan op (0416) 38 02 78 of via e mail: info@rondvaartwiljo.nl.

Partyschepen

Partyschepen zegt u? Uw feest aan boord van Rondvaart Wiljo-Heusden dat is pas echt genieten. Wie eens écht ergens anders naar toe wil, kiest voor een verzorgd uitje op een partyschip van Rondvaart Wiljo-Heusden. Rondvaart Wiljo-Heusden heeft schepen voor diverse doelen. De kleinste heeft de fijne sfeer van een bruin café en is geschikt voor gezelschappen tot zo´n 60 personen. De grootste boot is De Zeearend. Als we het nu toch over partyschepen hebben ! Dit partyschip heeft maar liefst 2 dekken en biedt daardoor verrassende mogelijkheden voor een gezellig feest. Voor bedrijfsuitjes, dagtochten, rondvaarten en evenementen bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Voor wie echt varend van alles optimaal wilt genieten is het feesten op ons partyschip zeker aan te raden. Voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden kunt u verder een kijkje nemen op onze website. Uiteraard staan wij u graag te woord mocht u vragen hebben.

Meer informatie over het onderwerp partyschepen vindt u dus op onze website dus kijk verder of neem contact op via onze contactbutton aan de linkerkant.

Party schip Brabant

Als u een unieke feestlocatie in Brabant zoekt, dan kunt u terecht bij rondvaartbedrijf Wiljo. Wij verzorgen diverse evenementen op boten en beschikken tevens over een café met twee zalen. Zo kunt u uw feesten op de boot of aan wal.

Vanaf Heusden
Als originele feestlocatie in Brabant voorzien wij onze klant van alle gemakken. Hierbij horen faciliteiten als eten, aankleding en meer. Wij beschikken over twee boten waarvan de één maar liefst twee dekken heeft. De andere boot is een kleinere waar ruimte is voor maximaal zestig personen. In het café is plaats voor 300 man. De boottochten van Wiljo starten vanaf Heusden. Vanaf deze plaats varen we onder meer naar Woudrichem, Gorinchem, de Biesbosch of Slot Loevestein.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de feestlocatie in Brabant van Wiljo? Deze website verschaft hier meer informatie over. Als u nog vragen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken via: 0416 38 02 78. Of mail naar info@rondvaarwiljo.nl.

Party schip

Als u een unieke feestlocatie in Brabant zoekt, dan kunt u terecht bij rondvaartbedrijf Wiljo. Wij verzorgen diverse evenementen op boten en beschikken tevens over een café met twee zalen. Zo kunt u uw feesten op de boot of aan wal.

Vanaf Heusden
Als originele feestlocatie in Brabant voorzien wij onze klant van alle gemakken. Hierbij horen faciliteiten als eten, aankleding en meer. Wij beschikken over twee boten waarvan de één maar liefst twee dekken heeft. De andere boot is een kleinere waar ruimte is voor maximaal zestig personen. In het café is plaats voor 300 man. De boottochten van Wiljo starten vanaf Heusden. Vanaf deze plaats varen we onder meer naar Woudrichem, Gorinchem, de Biesbosch of Slot Loevestein.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de feestlocatie in Brabant van Wiljo? Deze website verschaft hier meer informatie over. Als u nog vragen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken via: 0416 38 02 78. Of mail naar info@rondvaarwiljo.nl.

Maas boottocht

Een maas boottocht met rondvaart Wiljo is een leuke dag uit op het water. De rederij heeft 2 schepen; rondvaart- en partyschip Wiljo en partyschip Zeearend, beide schepen geschikt voor de leukste boottocht over de maas, waal en merwede, zelfs de biesbosch is vanuit Heusden een leuke boottocht. Een maas boottocht vanuit Heusden is een prachtige belevenis met leuke dorpjes op de dijken en een prachtige natuur in de uiterwaarden, af en toe een beetje industrie aan de oevers van de maas maakt de boottocht een afwissende tocht over de maas.
Bijna het gehele jaar door kunt u genieten van onze rondvaarten, boottochten, feesten en partijen . Dit allemaal kunt u laten verzorgen door ons: rederij wiljo
Een boottocht over de Maas aan boord van onze schepen is ideaal als uitstapje en met ons bent u verzekerd van een optimale ervaring .
Dus voor een Maas boottocht moet je zijn bij Rondvaart Wiljo-Heusden. Een uniek bedrijf en een unieke belevenis.

Kijkt u voor meer informatie over onder andere onze maas boottochten verder op onze website.

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement