Menu

Bedrijfsuitje rondvaart

Een bedrijfsuitje rondvaart zegt u? Uw bedrijfsuitje aan boord van Rondvaart Wiljo-Heusden dat is echt genieten. Wie eens écht ergens anders naar toe wil, kiest voor een verzorgd bedrijfsuitje op een rondvaart boot. Rondvaart Wiljo-Heusden heeft schepen voor diverse doelen. De kleinste heeft de fijne sfeer van een bruin café en is geschikt voor gezelschappen tot zo’n 60 personen. De grootste boot is De Zeearend. Die heeft maar liefst 2 dekken en biedt daardoor verrassende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op een rondvaart boot. Bij bedrijfsuitje en rondvaart bent u bij ons aan het juiste adres!

Niet alleen omdat er ruimte is voor bedrijfsuitje tot ± 150 personen, maar ook omdat er op het ene dek bijvoorbeeld een seminar of productpresentatie kan plaatsvinden waarna er op het andere het diner wordt geserveerd. Bij dat alles geeft varen een extra dimensie in vergelijking tot gewoon een bedrijfsuitje op de wal. Zo is het mogelijk om aan boord te gaan op een afgesproken plaats of om over het water van locatie naar locatie te gaan. Een bedrijfspresentatie die op deze manier naar de klanten toe komt is gegarandeerd van een positieve impact. Zo wordt uw bedrijfsuitje op de rondvaart altijd een succes.

De ligplaats is in het centrum van Heusden-vesting, maar er wordt net zo gemakkelijk aangelegd in Waalwijk of ‘s-Hertogenbosch en verder.

Meer informatie over het onderwerp bedrijfsuitje rondvaart vindt u op onze website.

Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement