Menu

Feestzaal Huwelijk

U denkt bruiloft, feestzaal, huwelijk; een bijzonder manier van vieren? Uw huwelijk in een varende feestzaal bij Rondvaart Wiljo zal uw gasten nog lang in hun geheugen blijven. Een bijzondere locatie voor uw huwelijk is de feestzaal in partyschip Zeearend. Een feestzaal met een capaciteit van 40 tot 200 personen. Rondvaren over de maas en hierbij uw huwelijk vieren, van ambtenaar aan boord tot bruidstaart, receptie, diner en feest op het water.

Partyschip Wiljo met feestzaal tot 60 personen is meer geschikt voor het informeel huwelijk, dit schip heeft een inrichting als bruin café met een grote bar en gezellige zitjes. Dit schip heeft een groot terras voor als uw huwelijk op een mooie zomerdag plaatsvindt. En zoekt u een speciale locatie voor uw huwelijk ook dan bent u bij ons op het juiste adres, zelfs de huwelijksvoltrekking kan aan boord plaats vinden. Maar ook als feestzaal zijn de schepen zeer geschikt. Dus vier uw huwelijk in een varende feestzaal.

Bent u op zoek naar een feestzaal voor uw huwelijk of heeft u wel eens gedacht aan een bijzondere feestzaal huwelijk. Doe nu iets unieks en neem contact met ons op.

Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook

 Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement