Menu

Feestzaal Huwelijk

U denkt bruiloft, feestzaal, huwelijk; een bijzonder manier van vieren? Uw huwelijk in een varende feestzaal bij Rondvaart Wiljo zal uw gasten nog lang in hun geheugen blijven. Een bijzondere locatie voor uw huwelijk is de feestzaal in partyschip Zeearend. Een feestzaal met een capaciteit van 40 tot 200 personen. Rondvaren over de maas en hierbij uw huwelijk vieren, van ambtenaar aan boord tot bruidstaart, receptie, diner en feest op het water.

Partyschip Wiljo met feestzaal tot 60 personen is meer geschikt voor het informeel huwelijk, dit schip heeft een inrichting als bruin café met een grote bar en gezellige zitjes. Dit schip heeft een groot terras voor als uw huwelijk op een mooie zomerdag plaatsvindt. En zoekt u een speciale locatie voor uw huwelijk ook dan bent u bij ons op het juiste adres, zelfs de huwelijksvoltrekking kan aan boord plaats vinden. Maar ook als feestzaal zijn de schepen zeer geschikt. Dus vier uw huwelijk in een varende feestzaal.

Bent u op zoek naar een feestzaal voor uw huwelijk of heeft u wel eens gedacht aan een bijzondere feestzaal huwelijk. Doe nu iets unieks en neem contact met ons op.

Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Offerte aanvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal tussen 12 en 200 in.
Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Stadshaven, Molensteiger, Centrum Heusden
T:   0416 38 02 78
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Postadres
Straatweg 60, 3604 BC Maarssen

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement