Menu

Partyschepen

Partyschepen zegt u? Uw feest aan boord van Rondvaart Wiljo-Heusden dat is pas echt genieten. Wie eens écht ergens anders naar toe wil, kiest voor een verzorgd uitje op een partyschip van Rondvaart Wiljo-Heusden. Rondvaart Wiljo-Heusden heeft schepen voor diverse doelen. De kleinste heeft de fijne sfeer van een bruin café en is geschikt voor gezelschappen tot zo´n 60 personen. De grootste boot is De Zeearend. Als we het nu toch over partyschepen hebben ! Dit partyschip heeft maar liefst 2 dekken en biedt daardoor verrassende mogelijkheden voor een gezellig feest. Voor bedrijfsuitjes, dagtochten, rondvaarten en evenementen bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Voor wie echt varend van alles optimaal wilt genieten is het feesten op ons partyschip zeker aan te raden. Voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden kunt u verder een kijkje nemen op onze website. Uiteraard staan wij u graag te woord mocht u vragen hebben.

Meer informatie over het onderwerp partyschepen vindt u dus op onze website dus kijk verder of neem contact op via onze contactbutton aan de linkerkant.

Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement