Menu

Uniek bedrijfsuitje op een boot

Wie eens echt een uniek bedrijfsuitje wil organiseren wat in alle weersomstandigheden door kan gaan en voor alle leeftijden geschikt is, kiest voor een teamuitje op een boot. Rondvaart Wiljo biedt mogelijkheden voor het organiseren van een uniek bedrijfsuitje. Van een thematisch personeelsfeest tot een teamuitje voor u op maat gemaakt.

Uniek bedrijfsuitje voor grotere en kleinere gezelschappen

Rondvaart Wiljo in Heusden beschikt over grotere en kleinere schepen. De kleinste boot, Rondvaartboot Wiljo, is geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 60 personen. De boot heeft de inrichting van een gezellig bruin café. Bij mooi weer kunnen de gasten ook op het bovendek plaatsnemen.

De grootste boot is Partyschip De Zeearend. Dit schip heeft maar liefst 2 dekken en biedt daardoor verrassende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op een rondvaart boot. De Zeearend is geschikt voor gezelschappen tot 160 personen.

Ideeën voor een bedrijfsuitje

Wanneer u een uniek personeelsuitje wilt organiseren of op zoek bent naar een unieke locatie voor een personeelsfeest, dan bent u bij Rondvaart Wiljo aan het juiste adres. Niet alleen vanwege de capaciteit, maar ook vanwege de mogelijkheden voor een personeelsfeest. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om op het ene dek een presentatie te houden en op het andere dek te borrelen of te eten. U kunt bij ons kiezen voor:

Unieke locatie voor een bedrijfsuitje

Niet alleen de boot maakt uw teamuitje uniek ook het varen geeft uw bedrijfsfeest een extra dimensie. Zo is het mogelijk om van locatie naar locatie te varen en is het mogelijk om samen de plaats af te spreken waar u aan en van boord wilt gaan. Normaal vindt u onze schepen in het centrum van Heusden-vesting, maar er wordt net zo gemakkelijk aangelegd in Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch of een andere locatie naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel

Kom varen in Heusden en geniet van een uniek en compleet verzorgd bedrijfsuitje op het water! De ideale locatie voor een Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel:

Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.

Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement