Escape Room op de Maas

Varen en vraagstukken oplossen: dat beschrijft de Escape Room op de Maas. Terwijl je deinst op de golven van de Maas en geniet van het prachtige Hollandse uitzicht, ben je ook druk bezig met een spannende en uitdagende activiteit. Strategie, samenwerking en lef: dat is waar het om gaat. Verzamel je favoriete gezelschap en ga samen de uitdaging aan! Dit arrangement kan op elk moment van de dag geboekt worden. Ideaal. 

Het programma

We heten je welkom met een feestelijk welkomst drankje. Als iedereen veilig aan boord is gaan de trossen los. We varen door prachtige natuur en beginnen ondertussen met de speluitleg. Het is een uitdagende activiteit waarbij alles draait om ‘Out of the Box thinking’. In teams van 4 – 6 personen ga je aan de slag met een grote houten kist. In deze kist zitten attributen, vraagstukken en een tablet. Het spel is verdeeld in 5 rondes waarbinnen ieder team steeds opdrachten moet oplossen: aan jullie de taak om te achterhalen welke opdrachten op welk moment opgelost moeten worden. 

Een constante tijdsdruk, gezonde competitie, strategie en samenwerking. Deze Escape Room is een fantastische activiteit voor groepen, voor jong én oud. En na afloop van het spel is er natuurlijk tijd voor … een borrel! We sluiten de middag gezellig af met onbeperkt koffie, thee, bier, fris en wijn en een uitgebreide borrelplank. Om 18:00 varen we de haven van vestingstad Heusden weer binnen. 

Of ben jij toch op zoek naar een spannende activiteit waarbij er flink wat adrenaline vrijkomt? Of lijkt het je leuk om een boottocht te combineren met een solex tour

Dit is wat je kunt verwachten

 

Prijs arrangement:

€ 95,- per persoon

 

Meer informatie?

 

   

Anderen bekeken ook

4 uur

25-100

95

Fout feestje op de Maas

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met feest, foute muziek en foute outfits. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter!

4 uur

25-100

85

Feestje op de Maas

Jouw feestje op een boot op de Maas? Varen langs de mooiste landschappen, met een biertje, wijntje of frisje in je hand? Onbezonnen feest vieren, zonder rekening te houden met de buren? Geen probleem! Wij regelen het voor je.

4 uur

25-100

105

70's discoparty op de Maas

Ga een avondje terug in de tijd met onze Seventies Disco Party! Wie wilt dat nu niet? Met je vrienden, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70. Na deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken.

4 uur

25-100

100

Skihut op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: want we toveren de Wiljo boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Wie wilt dat nu niet? Dus: ben jij op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans.

Zij gingen je voor!