Menu

Heusden Compleet

Een ontspannen programma in Heusden, beginnend met een bier- en likeurproeverij, gevolgd door een stadswandeling en een ontspannen boottocht met buffet als afsluiter.

Brouwerij
In Heusden bevindt zich, in een zeer fraai pand aan het Burchtplein, een kleine brouwerij. De brouwerij heeft een capaciteit van maximaal 350 liter per week en brouwt in eigen huis vier heerlijke bieren. Naast de brouwerij is een prachtig café / proeflokaal gevestigd met een groot verwarmd terras, waar u naast de huisgebrouwen bieren ook kan genieten van acht huisgemaakte likeuren. Tevens vindt u er een biermuseum, met het kleinste cafeetje van Nederland.

Brouwerij arrangement
Ontvangst om 14.00 uur in Brouwerij Heusden, met heerlijk kopje koffie en appelgebak. Na de koffie krijgt u uitleg over het brouwproces en de geschiedenis van het bedrijf. Natuurlijk gaat u ook de bieren proeven. Voor de niet-bierliefhebbers kan er een likeurproeverij georganiseerd worden. Omstreeks 16.00 uur start de stadswandeling onder leiding van een ervaren gids. U loopt via een afwisselende route over de vestingwallen en door de stad.

Rond 17.30 uur wordt u bij de boot verwacht. Vervolgens maakt u, met een van onze schepen, een rondvaart over de Maas en Andelse Maas. Tijdens deze rondvaart geniet u niet alleen van het prachtige uitzicht over de rivier, maar ook van een smakelijk buffet (in de zomer) of een heerlijk stamppottenbuffet (in de winter). Omstreeks 21.00 uur arriveren we weer in Heusden.

Prijs arrangement

Dit arrangement is inclusief:

Dit arrangement is uit te breiden met:

Buffet: Koud/warm buffet “Andelse Maas”
Koud: huzarensalade, tonijnsalade, rundvleessalade, rauwkostsalade, gevulde eieren, vleesplateau, rundercarpaccio, Noorse garnalen, gerookte paling, makreel, gerookte zalm, kruidenboter, diverse sauzen en stokbrood.
Warm: satéstokjes in satésaus, gehaktballetjes in zigeuner saus, nasi, lasagne en gekruide aardappeltjes.
Stamppotbuffet: hutspot, boerenkoolstamp, zuurkoolstamp, rookworst, gebakken spek, gehaktballen in de jus, spareribs, hachee, appelmoes en diverse zuren.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. In overleg kunnen het programma en de tijden worden aangepast.

Heusden Compleet
Heusden Compleet
Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Offerte aanvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal tussen 12 en 200 in.
Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Straatweg 60, 3604 BC Maarssen (postadres)
T:   0416 38 02 78
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 33 87 44 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement