Menu

Salonboot Koosje

Onze kleinste boot is gelijk ook de oudste boot uit 1915. Op onze notaris- of salonboot, antiek en met zorg onderhouden waant u zich terug in de tijd. Maar wel met alle luxe die u nu gewend bent. Koosje is geschikt voor gezelschappen tot en met 12 personen. Om het nog aangenamer te maken hebben we diverse leuke maar vooral ook heerlijke verwenarrangementen samengesteld.

Lunch rondvaart
Assortiment zachte en harde, witte en bruine broodjes in onderstaande variaties:

  • Kaas(belegen) met komkommer en tomaat, Beenham met vleugje mosterd dillesaus
  • Dungesneden serranoham, Filet Martino, mierikswortel-roomkaas met brie en tomaat.
  • Gerookte zalm, komkommer en ei.

Prijs per persoon € 61,00
Vanaf 8 t/m 12 personen

High-tea arrangement

Een high-tea krijgt u geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. We serveren eerst een heerlijk kopje tomaten soep. Met daarbij een pasteitje met kippenragout, sandwich met roomkaas en zalm, wrap, mini sausijsje, huzarensalade chocoladebroodje, koffiebroodje, muffin, berliner bol. Koffie, thee en sappen gedurende de vaart inbegrepen in de prijs.

Prijs per persoon € 66,00 Vanaf 8 t/m 12 personen

Borrel boot

Twee uur onbeperkt borrelen aan boord met hierbij een assortiment van mooie diverse borrelplank met vleeswaren, kazen en brood met smeersels.

Prijs per persoon € 51,50
Vanaf 8 t/m 12 personen


Champagne cruise
Ontspannen rondvaart vanuit Heusden over de Maas en Dode Maas van 2 uur. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het uitzicht over het water maar u geniet aan boord van een heerlijk glas Moet en Chandon (± 2 glazen p.p.) Naast een luxe assortiment van nootjes en zoutjes serveren we op feestelijke wijze een aantal (3) heerlijke amuse hapjes.

Prijs voor 6 personen € 375,00
Extra personen € 28,50 p.p.

High-wine arrangement
Naast onze heerlijke high-tea serveren we ook een high-wine. Een heerlijke high-wine krijgt u geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. Genieten op het water en ook van heerlijke gerechten. Zo serveren we naast de wijnen diverse hapjes op een borrelplank; 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm. Per persoon heeft u keuze uit 3 glazen wijn.

Prijs voor 6 personen € 355,00
Extra personen € 23,50 p.p.

High-beer arrangement
Tijdens een 2 uur durende boottocht beginnen we de bierproeverij met een lekker fris Bolleke de Koninck. Ondertussen staan er nootjes op tafel en geniet u van heerlijke hapjes; een borrelplank met 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm. Dan vervolgt de proeverij met een blonde Affligem, een heerlijke La Chouffe en tot slot een donker en zwaar Kasteelbier.

Prijs voor 6 personen € 355,00
Extra personen € 23,50 p.p.

De arrangementen gelden voor minimaal 6 personen ( bij minder personen geldt het minimumtarief). Prijzen zijn inclusief BTW en bemanning.

Natuurlijk kunt u de arrangementen naar uw wensen aanpassen, uitbreiden door langer te varen of het arrangement uit te breiden. Langer varen doen we per half uur voor € 62,50 ongeacht het aantal passagiers.

Enkel varen arrangementen
Onze notarisboot is natuurlijk ook af te huren voor kleine gezelschappen tot 12 personen, wij vragen voor de huur van de boot inclusief schipper € 225,00 voor twee uur. Aan boord is een beperkt drankarrangement aanwezig. Heeft u speciale wensen? Geef dit dan vooraf door en wij zullen zorgen dat het u tijdens de vaart aan niets ontbreekt.

Bij alle arrangementen zijn geen extra consumpties inbegrepen, deze worden buiten het arrangement om berekend op nacalculatie. Het is niet toegestaan om eigen catering mee te nemen aan boord.

Salonboot Koosje
Salonboot Koosje
Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Offerte aanvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 12 tot 200.
Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Stadshaven, Molensteiger, Centrum Heusden
T:   0416 38 02 78
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Postadres
Straatweg 60, 3604 BC Maarssen

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement