Menu

Salonboot Koosje

Onze kleinste boot is gelijk ook de oudste boot uit 1915. Op onze notaris- of salonboot, antiek en met zorg onderhouden waant u zich terug in de tijd. Maar wel met alle luxe die u nu gewend bent. Koosje is geschikt voor gezelschappen tot en met 12 personen. Om het nog aangenamer te maken hebben we diverse leuke maar vooral ook heerlijke verwenarrangementen samengesteld.

Koffie-arrangement
Heerlijk twee uurtjes op het water met een leuk koffiearrangement aan boord. Bij ontvangst aan boord staan er heerlijke koffies klaar, u heeft keuze uit diverse smaken Nespresso van sterke ristretto tot een milde capriccio en zelfs cafeïnevrije koffie’s zijn aan boord. Bij de koffie serveren we een assortiment aan heerlijke mini gebakjes en een huislikeurtje. Natuurlijk kunt u na de koffie ook nog een heerlijk drankje nuttigen (buiten het arrangement).

Prijs voor 6 personen € 290,00
Extra personen € 11,50 p.p.

Lunch rondvaart
Twee uurtjes ontspannen varen over de Maas met aan boord een heerlijke lunch bestaande uit luxe zachte en harde broodjes met o.a. kaas, ham, zalm, kipsalade, tonijnsalade. Daarnaast serveren we ook enkele zoete broodjes en diverse smaken koffie en thee.

Prijs voor 6 personen € 310,00
Extra personen € 14,50 p.p

High-tea arrangement
Een high-tea krijgt u geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. U krijgt heerlijke hartige en zoete lekkernijen met keuze uit keuze uit cupcake, muffin, scone met clotted cream en jam, brownie, appelcrumble, sandwiches met kaas en paté, quiche, wraps met zalm en tonijn en spiesjes met dadels en brie. Natuurlijk incl. diverse soorten thee en koffie.

Prijs voor 6 personen € 345,00
Extra personen € 23,50 p.p.

Borrel boot
Twee uur onbeperkt borrelen aan boord met hierbij een assortiment van zoutjes en nootjes op tafel en geniet u van heerlijke hapjes gepresenteerd op een borrelplank bestaande uit 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm.

Prijs voor 6 personen € 335,00
Extra personen € 21,50 p.p

Champagne cruise
Ontspannen rondvaart vanuit Heusden over de Maas en Dode Maas van 2 uur. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het uitzicht over het water maar u geniet aan boord van een heerlijk glas Moet en Chandon (± 2 glazen p.p.) Naast een luxe assortiment van nootjes en zoutjes serveren we op feestelijke wijze een aantal (3) heerlijke amuse hapjes.

Prijs voor 6 personen € 375,00
Extra personen € 28,50 p.p.

High-wine arrangement
Naast onze heerlijke high-tea serveren we ook een high-wine. Een heerlijke high-wine krijgt u geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. Genieten op het water en ook van heerlijke gerechten. Zo serveren we naast de wijnen diverse hapjes op een borrelplank; 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm. Per persoon heeft u keuze uit 3 glazen wijn.

Prijs voor 6 personen € 355,00
Extra personen € 23,50 p.p.

High-beer arrangement
Tijdens een 2 uur durende boottocht beginnen we de bierproeverij met een lekker fris Bolleke de Koninck. Ondertussen staan er nootjes op tafel en geniet u van heerlijke hapjes; een borrelplank met 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm. Dan vervolgt de proeverij met een blonde Affligem, een heerlijke La Chouffe en tot slot een donker en zwaar Kasteelbier.

Prijs voor 6 personen € 355,00
Extra personen € 23,50 p.p.

De arrangementen gelden voor minimaal 6 personen ( bij minder personen geldt het minimumtarief). Prijzen zijn inclusief BTW en bemanning.

Natuurlijk kunt u de arrangementen naar uw wensen aanpassen, uitbreiden door langer te varen of het arrangement uit te breiden. Langer varen doen we per half uur voor € 62,50 ongeacht het aantal passagiers.

Enkel varen arrangementen
Onze notarisboot is natuurlijk ook af te huren voor kleine gezelschappen tot 12 personen, wij vragen voor de huur van de boot inclusief schipper € 225,00 voor twee uur. Aan boord is een beperkt drankarrangement aanwezig. Heeft u speciale wensen? Geef dit dan vooraf door en wij zullen zorgen dat het u tijdens de vaart aan niets ontbreekt.

Bij alle arrangementen zijn geen extra consumpties inbegrepen, deze worden buiten het arrangement om berekend op nacalculatie. Het is niet toegestaan om eigen catering mee te nemen aan boord.

Salonboot Koosje
Salonboot Koosje
Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Offerte aanvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal tussen 12 en 200 in.
Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Straatweg 60, 3604 BC Maarssen (postadres)
T:   0416 38 02 78
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 33 87 44 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement