Menu

Vergaderen op het water

Ontspannen vergaderen met uitzicht op de Maas? Bij Rondvaart Wiljo bent u van harte welkom met uw gezelschap! Met 3 schepen is er altijd wel een schip geschikt voor uw gezelschap. En wat dacht u er van om uw vergadering af te sluiten met een borrel of een leuke activiteit zoals golfen in het mooie vestingstadje Heusden of een tocht op een solex?

Onze schepen
Een kleine nostalgische salonboot “Koosje” voor 6-12 personen voor een vergaderarrangement, brainstormsessie of ontspannen lunch.

Een middelgroot schip “Wiljo” met de fijne sfeer van een bruin café, geschikt voor gezelschappen tot zo’n 60 personen. Voor onder andere bedrijfsfeesten en ontspannen teambuildingsdagen.

Ons grootste schip,  “Zeearend”, beschikt over 2 dekken en biedt daardoor verrassende mogelijkheden voor bedrijven. Niet alleen omdat er ruimte is voor evenementen tot 200 personen, maar ook omdat er op het ene dek bijvoorbeeld een seminar of productpresentatie kan plaatsvinden waarna er op het andere het diner wordt geserveerd. Bij dat alles geeft varen een extra dimensie in vergelijking tot gewoon een evenement op de wal. Zo is het mogelijk om aan boord te gaan op een afgesproken plaats of om over het water van locatie naar locatie te gaan. Een bedrijfspresentatie die op deze manier naar de klanten toe komt is gegarandeerd van een positieve impact!

Vergaderen op het water
Vergaderen op het water
Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Offerte aanvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal tussen 12 en 200 in.
Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Straatweg 60, 3604 BC Maarssen (postadres)
T:   0416 38 02 78
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 33 87 44 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement