Escape Room op de Maas

Varen en vraagstukken oplossen: dat beschrijft de Escape Room op de Maas. Terwijl je deinst op de golven van de Maas en geniet van het prachtige Hollandse uitzicht, ben je ook druk bezig met een spannende en uitdagende activiteit. Strategie, samenwerking en lef: dat is waar het om gaat. Verzamel je favoriete gezelschap en ga samen de uitdaging aan! Dit arrangement kan op elk moment van de dag geboekt worden. Ideaal. 

Wat staat je te wachten?

We heten je welkom met een feestelijk welkomst drankje. Als iedereen veilig aan boord is gaan de trossen los. We varen door prachtige natuur en beginnen ondertussen met de speluitleg. Het is een uitdagende activiteit waarbij alles draait om ‘Out of the Box thinking’. In teams van 4 – 6 personen ga je aan de slag met een grote houten kist. In deze kist zitten attributen, vraagstukken en een tablet. Het spel is verdeeld in 5 rondes waarbinnen ieder team steeds opdrachten moet oplossen: aan jullie de taak om te achterhalen welke opdrachten op welk moment opgelost moeten worden. 

Een constante tijdsdruk, gezonde competitie, strategie en samenwerking. Deze Escape Room is een fantastische activiteit voor groepen, voor jong én oud. En na afloop van het spel is er natuurlijk tijd voor … een borrel! We sluiten de middag gezellig af met onbeperkt koffie, thee, bier, fris en wijn en een uitgebreide borrelplank. Om 18:00 varen we de haven van vestingstad Heusden weer binnen. 

Of ben jij toch op zoek naar een spannende activiteit waarbij er flink wat adrenaline vrijkomt? Of lijkt het je leuk om een boottocht te combineren met een solex tour? De keuze is reuze bij Wiljo!

Dit is wat je kunt verwachten van een Escape Room op de Maas

€85,00 per persoon

Dit arrangement is inclusief:

  • Boothuur van 3 uur;
  • Feestelijk welkomstdrankje;
  • Spelmaterialen- en uitleg;
  • Uitgebreide borrelplank;
  • Drankarrangement Hollands assortiment (onbeperkt koffie, thee, bier, wijn, fris en vruchtensappen)

 

En dat is nog niet alles! Dit arrangement is uit te breiden met:

  • Eventueel verlenging van de vaartocht. Ook mogelijk met buffet! Vraag ons naar alle mogelijkheden. 
  • Uitbreiding van het buffet (€35-, pp);
  • Rondje bitterballen (€4,50 pp).

 

Heb je extra wensen? Leuk! Het programma en de tijden passen we graag aan aan jouw persoonlijke wensen. 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen vanaf 40 personen. Voor gezelschappen met minder dan 40 personen zijn de prijzen op aanvraag.

Dus: waar wacht je nog op?

Anderen bekeken ook

4 uur

40

95

Skihut op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

RIB arrangement op de Maas

Razen over de golven. Vol adrenaline, spanning en met 80 km/h over de rivier. Dat is wat je staat te wachten als je kiest voor het RIB arrangement. 

n.v.t.

40

85

Feestje op de Maas

Jouw feestje op een boot op de Maas? Varen langs de mooiste landschappen, met een biertje, wijntje of frisje in je hand? Onbezonnen feest vieren, zonder rekening te houden met de buren? Geen probleem! Wij regelen het voor je.