Feestje op de Maas

Jouw feestje op een boot op de Maas? Varen langs de mooiste landschappen, met een biertje, wijntje of frisje in je hand? Onbezonnen feest vieren, zonder rekening te houden met de buren? Geen probleem! Wij regelen het voor je.

Ben je op zoek naar een extra dimensie aan jouw feestje op de maas? Wij organiseren ook regelmatig themafeesten. Misschien past dat wel perfect bij de gelegenheid! Ga voor een fout feest met uitgebreide entertainment act, of laat ons de boot omtoveren tot een uniek casino of skihut. Of ben je op zoek naar een unieke Escape room of een bedrijfsuitje voor jouw organisatie? Voor ieder wat wils bij Wiljo.

Ontspannen genieten van een feestje

Jouw feest bij Wiljo betekent ontspannen genieten. Het personeel aan boord voorziet jouw gasten van drankjes en hapjes, variërend van bitterbal tot heerlijke amuse. Op tafels staan nootjes en zoutjes en de gasten kunnen bij onze bar zelf hun drankjes halen. Het enige wat jij hoeft te doen is feest vieren. Ongeveer één uur voordat de boot weer terugkeert in de haven serveren we een heerlijk satébuffet. Denk aan satéstokjes, salades, kroepoek en stokbrood.

Net dat beetje extra

Wij geven je net dat beetje extra. Dat zit in onze genen. Maar natuurlijk voldoen we ook graag aan jouw speciale wensen. Je kunt de afvaartijd en de duur van de vaart helemaal zelf bepalen. Het is zelfs mogelijk het entertainment los bij te boeken. Waar wacht je nog op? Voetjes van de vloer en gaan!

Dit is wat je kunt verwachten van jouw feestje op de Maas

Prijs voor vier uur
Arrangement: €85-, per persoon

Prijs voor vijf uur
Arrangement: €92,50-, per persoon

Dit arrangement is inclusief:

  • Boothuur
  • Onbeperkt drank (Hollands assortiment)
  • Diverse lekkere hapjes,
  • Nootjes en zoutjes op tafel
  • Een uitgebreid satébuffet

 

En dat is nog niet alles! Dit arrangement is uit te breiden met:

  • Ontvangst met koffie/thee en minigebak (€8,50 per persoon)
  • Uitbreiding drankarrangement (€4,50 per persoon)
  • DJ (4 uur €750,00; 5 uur €800,00)

 

Alle prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen vanaf 40 personen. Ben je met een gezelschap van minder dan 40 personen? Neem dan even contact met ons op. Het maximum aantal personen voor een feestje op de Maas is 180. 

Anderen bekeken ook

4 uur

40

95

Escape Room op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

Skihut op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

RIB arrangement op de Maas

Razen over de golven. Vol adrenaline, spanning en met 80 km/h over de rivier. Dat is wat je staat te wachten als je kiest voor het RIB arrangement.