Fout feestje op de Maas

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met feest, foute muziek en foute outfits. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter! We toveren ons schip om tot een decor zoals je het nog nooit heb gezien. Inclusief discobal en lichtshow. En jij? Jij hoeft helemaal niks te doen, behalve genieten natuurlijk. Van de beste muziek en de lekkerste hapjes. We ontzorgen jou en jouw gasten volledig voor een onvergetelijke avond. 

Heb je speciale wensen of ideeën voor jouw foute feest? Leuk! Bij ons is alles mogelijk en we denken graag met je mee om er een onvergetelijke avond van te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

De wereld van glitter en (klater)goud

Gastheer Johnny ontvangt je op de loopplank! Als iedereen aan boord is gaan de trossen los. Letterlijk én figuurlijk. Johnny en de hart-versnellende bloedmooie Sharona entertainen je de hele avond. En zij zullen niet de enige zijn: johnny is altijd op zoek naar nieuw talent en ook deze avond is hij vastberaden dit te vinden. Je wordt uitgenodigd om samen met Sharona het optreden van je leven te geven: iedereen mag voor de microfoon. 

Met uiteenlopende jukeboxkrakers wordt het een feest van herkenning. We varen van 20:00 00:30 uur en ondertussen is het Hollandse hapjes buffet geopend.

Interesse in één van onze andere feesten? Naast een fout feest, toveren we onze boot ook met liefde om tot bijvoorbeeld een skihut of een casino. De keuze is reuze!

Dit is wat je kunt verwachten van jouw foute feestje op de Maas

Prijs voor vier uur
Arrangement: €95 per persoon

Prijs voor vijf uur
Arrangement: €110 per persoon

Dit arrangement is inclusief:

  • Boothuur
  • Een uitgebreid drankarrangement
  • Een avondvullend entertainmentprogramma met Johnny en Sharona
  • Hollands hapjesbuffet: diverse kaassoorten, patés, gevulde eieren, asperges met ham, salades, diverse worsten, zalm, paling, haring, zure haring, kippenvleugels, kruidenboter, toast en stokbrood.

 

En dat is niet alles! Dit arrangement is uit te breiden met:

  • Drankarrangement Hollands assortiment (onbeperkt koffie, thee, bier, wijn, fris en vruchtensappen) €22,00 per persoon
  • Nootjes en zoutjes op tafel (€1,50 per persoon) en/of een andere uitbreiding van de hapjes vanaf €1,00 per stuk, zoals serveren van bitterballen voor €4,50 per persoon
  • Uitbreiding drankarrangement (mixdrankjes en buitenlands gedestilleerd inclusief) €4,50 per persoon (alleen mogelijk in combinatie met een standaard drankarrangement
  • Tapashapjes buffet in plaats van Hollands hapjesbuffet; toeslag €5,00 per persoon

 

Alle prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen vanaf 40 personen. Ben je met een gezelschap van minder dan 40 personen? Neem dan even contact met ons op. Het maximum aantal personen voor een feestje op de Maas is 180. 

Dus! Waar wacht je nog op?

Anderen bekeken ook

4 uur

40

95

Escape Room op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

Skihut op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

RIB arrangement op de Maas

Razen over de golven. Vol adrenaline, spanning en met 80 km/h over de rivier. Dat is wat je staat te wachten als je kiest voor het RIB arrangement.