Per solex en per boot

Een actieve en nostalgische middag door de gemeente Heusden. De solex is helemaal terug van weggeweest! Heb jij zin om ouderwets te touren door het prachtige Brabantse landschap? En dat te combineren met een boottocht? Deze combinatie van rondrijden op het authentieke motortje de Solex én ontspannen op de golven van de Maas is perfect voor de zonnige dagen. Waar wacht je nog op?  Dit arrangement kan op elk moment van de dag geboekt worden. 

Een Solex is een authentieke bromfiets en stamt uit 1945. Je rijdt zonder helm op een Solex en ze rijden op groene, milieuvriendelijke benzine. Geen benzinegeur aan je kleding, wél de wind door je haren terwijl je een prachtige route rijdt.

Let op! Voor de Solextour dient iedere deelnemer in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. 

Hoe ziet deze dag er precies uit?

We ontvangen je om 13:30 uur bij solexverhuur Van de Brandt in Haarsteeg: natuurlijk met een heerlijk kopje koffie of thee met cake. Na een korte uitleg ga je op pad voor een tour langs parels van de Noordoostelijke Langstraat en het Land van Heusden en Altena. De tour duurt ongeveer 3 uur. Na deze tocht ga je met eigen vervoer van Haarsteeg naar Heusden, waar om 17:30 schip Wiljo voor je klaar ligt. Terwijl je dobbert over de golven serveren we een uitgebreid buffet. Onder het genot van een hapje, een drankje en prachtige uitzichten sluit je de dag af met jouw favoriete gezelschap. Rond 21:00 meert de boot weer aan in Heusden en zit de dag erop. 

Heeft niet iedereen in jouw gezelschap een rijbewijs? Dan is het helaas niet mogelijk om op een Solex te rijden. Ook in de winter kan het flink koud zijn op de authentieke bromfiets. Misschien past een Escape Room op de Maas beter bij jou en jouw gezelschap, of wat dacht je van een casino feestje terwijl je vaart over de Maas?

Net dat beetje extra

Wij geven je net dat beetje extra. Dat zit in onze genen. Maar natuurlijk voldoen we ook graag aan jouw speciale wensen. Je kunt de afvaartijd en de duur van de vaart helemaal zelf bepalen. Het is zelfs mogelijk het entertainment los bij te boeken. Waar wacht je nog op? Voetjes op het gas en gaan!

Dit is wat je kunt verwachten van Per solex en Per boot

Voor vier uur
Arrangement: €95-, per persoon

Voor vijf uur
Arrangement: €105-, per persoon

Dit arrangement is inclusief:

  • Boothuur;
  • Koffie, thee met cake bij aankomst;
  • Een uitgebreid drankarrangement (alleen geldig aan boord, niet tijdens de solextocht);
  • Solextocht van ongeveer drie uur;
  • Een uitgebreid buffet op de boot, bestaande uit warme en koude gerechten 
  • Drankarrangement Hollands assortiment (onbeperkt koffie, thee, bier, wijn, fris en vruchtensappen)

En dat is nog niet alles! Dit arrangement is uit te breiden met:

  • Nootjes en zoutjes op tafel (€1,50 per persoon) en/of een andere uitbreiding van de hapjes vanaf €1,00 per stuk, zoals serveren van bitterballen voor €4,50 per persoon
  • Uitbreiding van het buffet (€350,)
  • Tapashapjes buffet in plaats van Hollands hapjesbuffet; toeslag €5,00 per persoon
  • Langere boottocht vanaf €130-, per uur

Heb je extra wensen? Leuk! Het programma en de tijden passen we graag aan aan jouw persoonlijke wensen. 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen vanaf 40 personen. Voor gezelschappen met minder dan 40 personen zijn de prijzen op aanvraag.

Dus: waar wacht je nog op?

Anderen bekeken ook

4 uur

40

95

Escape Room op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

Skihut op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

RIB arrangement op de Maas

Razen over de golven. Vol adrenaline, spanning en met 80 km/h over de rivier. Dat is wat je staat te wachten als je kiest voor het RIB arrangement.