Skihut op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: want we toveren de Wiljo boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Wie wilt dat nu niet? Dus: ben jij op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas glühwein. Binnen staat er een uitgebreid buffet voor je klaar.

De DJ start de avond rustig, zodat iedereen kan genieten van het eten. Heeft iedereen zijn eten op? Dan gaan de remmen los! Tiroler muziek, bekende schlagers en feestmuziek zorgen ervoor dat het dak van de boot er gegarandeerd afgaat. Om 24:00 uur meert de boot weer aan in Heusden. Het feest is helaas ten einde, maar jij bent een mooie ervaring rijker. 

Ben je op zoek naar een feest of uitje voor in de zomer? Misschien is de 70’s discoparty op de Maas dan wat voor jou! Als je zelf een goed idee hebt voor een tof (thema)feest, staan wij daar ook altijd voor open. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een feest op maat, op de Maas. 

Ontspannen genieten van een feestje

Jouw feest bij Wiljo betekent ontspannen genieten. Het personeel aan boord voorziet jouw gasten van drankjes en hapjes, variërend van bitterbal tot heerlijke amuse. Op tafels staan nootjes en zoutjes en de gasten kunnen bij onze bar zelf hun drankjes halen. Het enige wat jij hoeft te doen is feest vieren. Ongeveer één uur voordat de boot weer terugkeert in de haven serveren we een heerlijk satébuffet. Denk aan satéstokjes, salades, kroepoek en stokbrood.

Wat je kunt verwachten van de skihut op de Maas

Prijs voor vier uur
Arrangement: €100 per persoon

Prijs voor vijf uur
Arrangement: €115 per persoon

Dit arrangement is inclusief:

  • Boothuur van 4 of 5 uur;
  • Een steengoede DJ;
  • Ontvangst met een glaasje Glühwein;
  • Drankarrangement Hollands assortiment (onbeperkt koffie, thee, bier, wijn, fris en vruchtensappen);
  • Stamppotbuffet met: hutspot, boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, rookworst, gebakken spek, gehaktballen in de jus, spareribs, hachee, appelmoes en Amsterdamse en zilveruien. 
 
En dat is nog niet alles. Dit arrangement is uit te breiden met een rondje bitterballen (€4,50 pp). Smullen!

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Heb je extra wensen? Geen probleem. Programma en tijden kunnen aan wensen worden aangepast. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen vanaf 40 personen. Voor gezelschappen met minder dan 40 personen zijn de prijzen op aanvraag.

Dus: waar wacht je nog op?

Anderen bekeken ook

4 uur

40

95

Escape Room op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: de skihut-boot is geopend! Op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas gluhwein.

4 uur

40

95

Fout Feestje op de Maas

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met feest, foute muziek en foute outfits. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter.

4 uur

40

95

RIB arrangement op de Maas

Razen over de golven. Vol adrenaline, spanning en met 80 km/h over de rivier. Dat is wat je staat te wachten als je kiest voor het RIB arrangement.