Menu

Trouwen

Trouwen op het water is een unieke belevenis; u stapt letterlijk in het huwelijksbootje. Voor elk onderdeel van uw trouwdag kunt u bij ons terecht. Van trouwen aan boord tot de verzorging van uw complete huwelijksdag.

Trouwen aan boord
Trouwen op het water kan in de gemeenten Heusden, Waalwijk en Aalburg. In Heusden komt de ambtenaar direct aan boord om het huwelijk te sluiten, bij huwe­lijken in Waalwijk en Wijk en Aalburg varen we naar deze plaatsen toe. Vervolgens komt de ambtenaar van de burgerlijke stand aan boord en wordt het huwelijk voltrokken. Na de huwelijksvoltrekking kan terug­gevaren worden naar Heusden, maar jullie kunnen er ook voor kiezen de hele dag aan boord te blijven en een spetterend feest op het water te vieren!

Als de ambtenaar van boord gaat kan, terwijl de boot gaat varen, het feest direct beginnen. U en uw gasten kunnen genieten van de bruidstaart met een heerlijk kopje koffie of een feestelijk glas prosecco, gevolgd door bijvoorbeeld een heerlijk diner. En natuurlijk kunt u enkele uurtjes lekker ontspannen op het water, te midden van familie en vrienden. Een rustpunt op een drukke dag.

Alle huwelijken worden gesloten door een ambtenaaar in de desbetreffende gemeente. U kunt hiervoor zelf contact opnemen met de burgerlijke stand van de gemeente Heusden (tel. 073-5131789), Waalwijk (tel. 0416 68 34 56) of Aalburg (tel. 0416 69 87 00).

Fotolocatie
Wilt u op uw gemak foto’s maken in het mooie vestingstadje Heusden en weet u niet waar u uw gasten moet laten? Wij laten uw gasten onder het genot van een hapje en een drankje een mooi stukje van het rivierenlandschap zien, terwijl u met de fotograaf in alle rust sfeervolle plaatjes kunt schieten. Als u klaar bent met de bruidsreportage wacht u op de kade uw gasten weer op.

Lunch
U kunt genieten van een goede lunch die naar wens ingevuld kan worden; variërend van een ‘eenvoudige’ maar heerlijke broodjeslunch tot een Brabantse koffietafel of uitgebreide brunch met luxe broodjes, soepen en warme gerechten.

Diner
Het diner serveren we op partyschip Zeearend. U kunt naar eigen keuze een diner samenstellen van drie tot tien gangen. Zelfs een walking dinner is mogelijk. Wilt u het informeel houden dan is een buffet, uitgebreid met een overheerlijk koud of saladebuffet, echt iets voor u.

Feesten & recepties
Een receptie of feest kan op beide schepen gehouden worden. Van een eenvoudig hapje tot een compleet diner. Onze keukenbrigade staat garant voor een smaakvolle tocht. Wij zullen ervoor zorgen dat uw feest aan boord, een feest wordt waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten.

Kortom, voor enkele onvergetelijke uren of de hele dag; bij ons stapt u letterlijk in het huwelijksbootje.

Trouwen
Trouwen
Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Offerte aanvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal tussen 12 en 200 in.
Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Straatweg 60, 3604 BC Maarssen (postadres)
T:   0416 38 02 78
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 33 87 44 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement