Bij Wiljo organiseren wij de beste en goed verzorgde feestjes, op de golven van de Maas!

Wat is er op het kerstfeest

Diverse lekkere hapjes

Geniet van het assortiment aan verschillende hapjes.

Verschillende drankjes

Drank gecombineerd met hapjes maakt het feest nog beter.

Een uitgebreid buffet

Voor een volledige kerstsfeer kan een kerstdiner niet ontbreken.

Muziek

Huur een DJ in om het feest helemaal compleet te maken.

Herinneringen aan het feest

Laat een fotograaf jouw kerstfeest vastleggen voor leuke herineringen

Kerstfeest vieren bij Wiljo

Jouw kerstfeest bij Wiljo betekent ontspannen en genieten. Het personeel aan boord voorziet jouw gasten van hapjes, drankjes en een heerlijk kerstdiner. Op tafels staan heerlijke lekkernijen en de gasten kunnen bij onze bar zelf hun drankjes halen. Het enige wat jij hoeft te doen is feest vieren. Ongeveer één uur voordat de boot weer terugkeert in de haven serveren we een heerlijk satébuffet. Denk aan satéstokjes, salades, kroepoek en stokbrood.

De mooiste tochten over de Maas: al sinds 1980

De allereerste boot voer uit in 1980, dat is alweer langer dan 40 jaar geleden. Sinds het officiële ontstaan van Wiljo in 1995 zijn we gegroeid van een vloot bestaande uit één boot naar drie boten, met elk hun eigen capaciteiten en uitstraling. De mooiste en historische rondvaarten, de beste themafeesten en verbindende bedrijfsfeesten. Onze boten hebben al veel mogen meemaken.

Genieten van ons heerlijke hapjes

Jouw kerstfeest bij Wiljo betekent ontspannen genieten. Het personeel aan boord voorziet jouw gasten van drankjes en hapjes, variërend van bitterbal tot heerlijke amuse. Op tafels staan nootjes en zoutjes en de gasten kunnen bij onze bar zelf hun drankjes halen. Het enige wat jij hoeft te doen is feest vieren. Ongeveer één uur voordat de boot weer terugkeert in de haven serveren we een heerlijk satébuffet. Denk aan satéstokjes, salades, kroepoek en stokbrood.

Samen gezellig borrelen

Genieten van overheerlijke eten en drank, op de golven van de Maas. Wiljo heeft een breed assortiment aan verschillende soorten dranken, die geschikt zijn voor elk soort feest.

Specifieke diëten of allergieën?

Zijn er specifieke diëten of allergieën waarvan wij af moeten weten om jouw feest helemaal compleet te maken. Laat het ons weten.

Partyboot zeearend

Schip Wiljo

Anderen bekeken ook

Nieuwjaarborrel op de Maas

Nieuwjaarsuitje op de Maas

Bedrijfsborrel op
de Maas

Teamuitje op
de Maas

Reacties van de gasten

Wil jij een onvergetelijk kerstfeest organiseren?