Verras je moeder met een heerlijke lunch op de maas

Moederdaglunch op de Maas

Hoe leuk is het om je moeder te verrassen met een uitgebreide lunch op het water? We ontvangen je met koffie en thee en nemen je mee op een verrassende  3 uur durende vaartocht over de Maas.
 
Tijdens de rondvaart staat er een heerlijk lunchbuffet klaar met diverse brood soorten,  verschillende kaas en vleeswaren, salades en zoetigheden. 

Een compleet verzorgde rondvaart

Prijs arrangement:

* We varen uit vanaf 15 personen

Het programma

Om 10.30 uur heten we je welkom aan boord. Om 11.00 uur vertrekken we onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de tocht trekt het landschap aan je voorbij. Vanuit de haven van Heusden varen we over de maas en Andelse maas, we varen op de grens van Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een variatie van kleine dorpjes op de dijken, recreatie, haventjes, molens en Hollandse vergezichten. Tijdens de tocht geniet je niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van een heerlijke lunch.

Reacties van onze gasten

Bezienswaardigheden tijdens de rondvaart

Tijdens de tocht trekt het landschap aan u voorbij. Vanuit de haven van Heusden varen we over de maas en Andelse maas, we varen op de grens van Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een variatie van kleine dorpjes op de dijken, recreatie, haventjes, molens en Hollandse vergezichten. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van een heerlijke lunch.