Geniet met Pinksteren van een heerlijke lunch op de maas

Pinksterlunch op de Maas

Hoe leuk is het om tijdens Pinksteren met familie, vrienden of collega’s lekker  te brunchen op het water? We ontvangen je met een warm kopje koffie of thee en nemen je mee op een verrassende tour over de Maas.
 
Tijdens deze rondvaart serveren we heerlijke lekkernijen en zijn alle drankjes inbegrepen. Boek gemakkelijk online of vraag een offerte aan.
 

Een compleet verzorgde rondvaart

Prijs arrangement:

Brunch bubbels

Het programma

Om 10.30 uur heten we je welkom aan boord. Om 11.00 uur vertrekken we onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de tocht trekt het landschap aan u voorbij. Vanuit de haven van Heusden varen we over de maas en Andelse maas, we varen op de grens van Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een variatie van kleine dorpjes op de dijken, recreatie, haventjes, molens en Hollandse vergezichten. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van een heerlijke brunch.

Reacties van onze gasten

Bezienswaardigheden tijdens de rondvaart

Tijdens de tocht trekt het landschap aan u voorbij. Vanuit de haven van Heusden varen we over de maas en Andelse maas, we varen op de grens van Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een variatie van kleine dorpjes op de dijken, recreatie, haventjes, molens en Hollandse vergezichten. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van een heerlijke lunch.