Compleet verzorgde rondvaart over de Maas

Zin in een compleet verzorgde trip over de Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is zonder twijfel een geslaagde dag op het water. Deze tours zijn vooral geschikt voor een gezellige dag met vrienden, familie of collega’s. Of je nu iets te vieren hebt of niet!

We hebben een aantal fantastische concepten voor je neergezet. Ga voor een sushitour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. 

De route van onze Proost tours is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden. Tijdens deze rondvaart is er genoeg te zien. Combineer dat met een uitgebreid eten en drinken arrangement en je hebt gegarandeerd een geslaagde dag.

Alle PROOST tours duren twee uur en zijn te boeken vanaf 8 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend.

 

Onze Proost Tours op een rij

Bij alle Proost Tours stap je op en af in Heusden, een historisch vestingstadje. Alle tours duren twee uur. Bekijk hieronder welke tours we allemaal aanbieden!

2 uur

15-180

47,50

Borreltour

Wie wilt dat nu niet? Met een heerlijk drankje, hapje en hopelijk het zonnetje één uur lang dobberen over de golven van de Maas. Geniet samen met je familie, vrienden, of welk ander gezelschap dan ook, van deze bourgondische tocht.

2 uur

15-180

59

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15-180

52,50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.

2 uur

15-180

67,50

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

15-180

67,50

Sushitour

Alle sushi lovers opgelet! Hier moet je zijn. De beste sushi die je ooit gegeten hebt, terwijl je dobbert over het water. Wie wilt dat nu niet? Kom aan boord bij Wiljo en geniet van verschillende (non-)alcoholische drankjes en sushi.

2 uur

15-180

52,50

Wijntour

Het perfecte uitje voor de echte wijnliefhebber: een proeverij op het water! Een rondvaart van 2 uur inclusief proeverij én uitgebreide borrelplank. Tijdens deze wijntour krijg je de kans op verschillende toffe wijnen uit te proberen en meer over te leren over de wijn en de druif.

2 uur

15-180

52,50

Gin Tonic tour

Een Gin Tonic proeverij op het water: wie wilt dat nu niet? Maak én proef verschillende soorten gin, tonic en garnering. Ja, dat lees je goed. Tijdens deze tour ga jij zelf aan de slag.