Borreltour

Stel je eens voor: een zonnige dag, een hapje, een drankje. Samen met je vrienden, familie of collega’s dobberen over de golven van de Maas. Wie wilt dat nu niet?! De Borreltour van Wiljo is een bourgondische tocht langs historische dorpjes, weides vol schapen, kastelen, unieke sluizen en ga zo maar door. Een dag om niet snel te vergeten: dat durven we je te beloven. 

Deze borreltour duurt in totaal 2 uur. Te boeken vanaf 15 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend. 2 uur vol verbinding met je favoriete gezelschap terwijl je geniet van een uitgebreide borrelplank(en) en onbeperkt bier, wijn en fris. 

Even samenvattend: wat krijg je precies?

  • 2 uur durende vaartocht 
  • Boot inclusief schipper
  • Bier, wijn en fris gedurende de vaart inbegrepen
  • Een uitgebreide borrelplank

Minimaal 15 en maximaal 180 personen (haal je de 15 niet? Neem even contact met ons op)

€47,50 per persoon, inclusief btw.

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren twee uur en zijn te boeken in combinatie met één van onze 2-uurs rondvaarten.

Anderen bekeken ook

2 uur

15

54

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

15

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15

50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.