Captains Cruise

Schip ahoy! Altijd al in de schoenen van een kapitein willen stappen? Samen met je vrienden, familie of collega’s als echte matrozen de Maas betreden, terwijl je geniet van lekkere hitjes, een Hollandse borrelplank en onbeperkt (non-) alcoholische dranken? Het kan allemaal bij Wiljo. 

De Captains Cruise is een rondvaart van 2 uur waarbij er heerlijke muziek uit de 80’s en 90’s wordt gedraaid. Geniet van lekkere muziek en een goed glas sterke drank (Gin, whisky, bacardi en vieux).  We varen over de Maas en de Dode Maas en passeren daarbij prachtige landschappen en historische dorpjes. 

 

 

Wat kun je verwachten?

  • 2 uur durende vaartocht
  • Boot met schipper
  • Muziek uit de 80’s en 90’s
  • Sterke drank (Gin, whiskey, bacardi en vieux)
  • Bier wijn en fris gedurende de vaart inbegrepen
  • Hollandse borrelplank

Minimaal 8 en maximaal 180 personen (haal je de 8 niet? Neem even contact met ons op!)

Vanaf  €52,50-, pp inclusief btw

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren één uur en zijn te boeken in combinatie met één van onze 1-uurs rondvaarten.

Anderen bekeken ook

2 uur

8

54

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

8

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

8

50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.