Gin Tonic Cruise

Een Gin Tonic proeverij op het water: wie wilt dat nu niet? Maak én proef verschillende soorten gin, tonic en garnering. Ja, dat lees je goed. Tijdens deze tour ga jij zelf aan de slag. In deze twee uur durende proeverij leer jij welke combinaties goed bij elkaar passen, wat de geschiedenis van Gin is en hoe je het drankje het beste serveert. Aan boort is aanwezig: gin, tonic en verschillende garnering. Experimenteer erop los en ontdek nieuwe combinaties. Welke is jouw favoriet?

Deze Gin Tonic Cruise is ultiem genieten én het verrijkt je kennis. Je geniet van de beste drankjes die helemaal naar eigen wens te maken zijn, terwijl je vaart over de Maas en de Dode Maas. Vergeet je niet te genieten van de historische dorpjes, mooie landschappen en weides vol dieren? Oh, en van die overheerlijke borrelplank die je erbij krijgt natuurlijk. 

Deze luxe Gin Tonic cruise is boeken vanaf 15 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend.

 

Wat kun je verwachten?

  • 2 uurs rondvaart
  • Schip met schipper
  • Gin-tonic proeverij (stel je eigen drankje samen!)
  • Verschillende soorten garnering voor in de Gin Tonic
  • Een uitgebreide borrelplank
  • Bier, fris en wijn gedurende de vaart inbegrepen.

  • Minimaal 15 en maximaal 180 personen (haal je de 15 niet? Neem even contact met ons op!)

Vanaf  €52,50 pp inclusief btw

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren één uur en zijn te boeken in combinatie met één van onze 1-uurs rondvaarten.

Anderen bekeken ook

2 uur

15

54

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

15

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15

50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.