Lunch tour: een rondvaart inclusief uitgebreide lunch

Lunchen en varen: genieten van overheerlijk eten, op de golven van de Maas en met je gezicht in de zon. Het kan allemaal tegelijkertijd met onze lunch tour. De lunch tour bij Wiljo is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas. De boot vertrekt vanaf Heusden en tijdens het varen geniet je van uitgestrekte uitzichten, een prachtig deel beschermd natuurgebied en historische dorpjes. En een fantastische lunch, natuurlijk.

Tijdens deze twee uur durende rondvaart geniet je van een luxe lunch met kleine broodjes, sandwiches en croissants. Ook het bier, fris, wijn, diverse sappen en melk zijn inbegrepen. Te boeken vanaf 15 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend.Boek deze tour eenvoudig en snel bij Wiljo!

Even samenvattend: wat krijg je precies?

  • 1 uur durende vaartocht
  • Boot met schipper
  • Luxe kleine broodjes en sandwiches, gezellig geserveerd op etagères
  • Mini croissant belegd met oude Beemsterkaas
  • Mini brioche bol met gerookte verse zalm
  • Bier, wijn, fris, diverse sappen en melk gedurende de vaart inbegrepen

Minimaal 15 en maximaal 180 personen (haal je de 15 niet? Neem even contact met ons op!)

Vanaf €60,- per persoon, inclusief btw.

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren twee uur. 

Anderen bekeken ook

2 uur

15

54

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

15

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15

50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.