Oesters en bubbels: proosten op het water

Heb je iets te vieren? Of heb je gewoon zomaar zin om te proosten op het leven met een glaasje bubbels in je hand? Wees welkom aan boord bij Wiljo voor een echte Oesters en Bubbels tour!

Een tour met een gouden randje voor de liefhebbers van Oesters en Bubbels. Een 2 uur durende vaartocht over de Maas waarbij je geniet van een ultiem high-class gevoel. Wie vindt het nu niet fijn om af en toe even uit te pakken? Om jezelf en jouw familie, vrienden of collega’s helemaal in de watten te leggen? Deze culinaire vaartocht is geschikt voor jong en voor oud, met welk gezelschap je ook bent. Te boeken vanaf 15 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend.

Tot ziens aan boord!

Even samenvattend: wat krijg je precies?

  • 2 uur durende vaartocht
  • Boot met schipper
  • Water, wijnen en bubbels inbegrepen
  • Vijf oesters per persoon én een uitgebreide tapasplank
  • Bier, wijn en fris gedurende de vaart inbegrepen

Minimaal 15 en maximaal 180 personen (haal je de 15 niet? Neem even contact met ons op!)

Vanaf €67,50 per persoon, inclusief btw.

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren twee uur en zijn te boeken in combinatie met één van onze 2-uurs rondvaarten.

Anderen bekeken ook

2 uur

15

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15

50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.

2 uur

15

50

Gin Tonic tour

Een Gin Tonic proeverij op het water: wie wilt dat nu niet? Maak én proef verschillende soorten gin, tonic en garnering. Ja, dat lees je goed. Tijdens deze tour ga jij zelf aan de slag.