Sushi tour bij Wiljo

Als je van sushi houdt, is deze tour op jouw lijf geschreven. Dus: alle sushi lovers opgelet! Dit is waar jij thuishoort. Verzamel je favoriete gezelschap, kies voor de Sushi tour bij Wiljo en stap aan boort. Hier ga je geen spijt van krijgen. 

Stel je eens voor: terwijl je dobbert over de golven van de Maas eet je de beste sushi die je ooit gegeten hebt. Ja, dat durven we te beloven. Gedurende 2 uur geniet van je overheerlijke verse sushi boxen en onbeperkt bier, wijn en fris. Een perfecte manier om te genieten, te verbinden en bij te praten met je familie, vrienden of collega’s. 

De sushi tour is te boeken vanaf 15 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend.

Even samenvattend: wat krijg je precies?

  • 2 uur durende vaartocht
  • Boot met schipper
  • Bier, wijn en fris gedurende de vaart inbegrepen
  • Heerlijke verse sushi boxen

Minimaal 15 en maximaal 180 personen (haal je de 15 niet? Neem even contact met ons op!)

Vanaf €67,50 per persoon, inclusief btw.

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren twee uur. 

Anderen bekeken ook

2 uur

15

54

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

15

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15

50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.