Tapastour bij Wiljo

Of de zon nu schijnt of niet, met deze Tapastour waan je jezelf zonder twijfel in zomerse sferen. Kom aan boord bij deze 2-uur durende vaartocht! Verzamel je favoriete gezelschap en geniet. Tijdens deze tapastour vergeet je haast dat dat je ‘gewoon’ door het Nederlandse landschap vaart. Alhoewel, de uitgestrekte landschappen, weides vol schapen en historische dorpjes zijn toch wel typisch Hollands hé..

Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert. Idyllisch, niet? En vergeet dan niet de ruime keuze uit verfrissende (non-)alcoholische drankjes om de dorst te lessen. Te boeken vanaf 15 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend. Dus: waar wacht je nog op? Boeken maar!

Even samenvattend: wat krijg je precies?

  • 2-uur durende vaartocht
  • Schip met schipper
  • Houten borrelplanken gevuld met delicatessen
  • Verschillende rauwe en gedroogde Hammen uit Spanje en Italië
  • Gemarineerde olijven
  • Focaccia brood met verse aioli
  • Verschillende smaakvolle mediterrane kazen
  • Bier, wijn en fris inbegrepen

Minimaal 15 en maximaal 180 personen (haal je de 15 niet? Neem even contact met ons op!)

€47,50 per persoon, inclusief btw.

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren twee uur.

Anderen bekeken ook

2 uur

15

54

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

15

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15

45,50

Borreltour

Wie wilt dat nu niet? Met een heerlijk drankje, hapje en hopelijk het zonnetje één uur lang dobberen over de golven van de Maas. Geniet samen met je familie, vrienden, of welk ander gezelschap dan ook, van deze bourgondische tocht.