Wijn tour op het water

Het perfecte uitje voor de echte wijnliefhebber: een proeverij op het water! Een rondvaart van 2 uur over de Maas inclusief proeverij én uitgebreide charcuterieplank. Do we need to say more?

Tijdens deze wijntour proef je verschillende wijnen uit drie verschillende streken: rood, rose en wit. Naast het proeven van overheerlijke wijnen, is deze tour ook nog educatief. Je leert meer over de wijnen die je probeert en de druiven die de wijnen zo lekker laten smaken. Deze proeverij is een zelfservice proeverij, dat houdt dat er geen sommelier aan boord is maar dat jij alle vrijheid hebt om het op je eigen manier en tempo te doen. Een leuke ervaring voor zowel de ‘hobby’ wijndrinkers als de échte liefhebbers. Geniet van de beste wijnen en van een mooie vaartocht langs historische dorpjes en door mooie landschappen. 

Deze overheerlijke tour is te boeken vanaf 15 personen en er kunnen maximaal 180 mensen aan boord. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap gaan we varen met salonboot Koosje, rondvaartboot Wiljo of schip Zeearend.

Even samenvattend: wat krijg je precies?

  • 2-uur durende vaartocht
  • Boot met schipper
  • Uitgebreide wijnproeverij: rood, rose en wit uit drie verschillende streken
  • Wijn en fris gedurende de vaart inbegrepen
  • Uitgebreide charcuterieplank

 

Minimaal 15 en maximaal 180 personen (haal je de 15 niet? Neem even contact met ons op!)

Vanaf  €52,50 pp inclusief btw.

Proost tours bij Wiljo​

Zin in een compleet verzorgde tip over de Maas en de Dode Maas? Boek jouw favoriete Proost tour bij Wiljo. Een Proost Tour is gegarandeerd een feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captainscruise. Alle Proost tours duren twee uur.

Anderen bekeken ook

2 uur

15

54

Oesters en bubbels

Iets te vieren? Of zomaar zin om te proosten op het leven, met bubbels en oesters? Wees welkom aan boord bij WIljo! Kies voor een tour met een gouden randje: ga voor het ultieme gevoel van een high-class dag op het water.

2 uur

15

54

Lunchtour

Lunchen en varen: genieten op het water met je gezicht in de zon. Dát is wat de lunch tour zo bijzonder maakt. De Lunch tour is een 2-uur durende rondvaart over de Maas en de Dode Maas.

2 uur

15

50

Tapastour

Zomerse vibes, Spaanse smaken en keuze uit veel verfrissende (non-)alcoholische drankjes. Beeld je eens in: verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, terwijl je geniet van mooie uitzichten en over het water heen dobbert.