Dagtocht Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht van in totaal 7 uur leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 1,5 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving rustig te bekijken.

Route van dagtocht Slot Loevestein

Na vertrek in Heusden varen we een klein stukje Bergsche Maas, deze verlaten we snel om het Heusdens kanaal op te gaan. We gaan onder de keersluis door en varen langs het mooie Wijk en Aalburg. Daarna betreden we de wateren van de Andelse Maas, deze stroomt op de grens van Brabant en Gelderland. We varen langs de dorpjes Veen, Aalst en Andel en leggen daarna aan bij Slot Loevestein. Hier krijg je twee uur om op eigen initiatief de prachtige omgeving te verkennen.

Zo ziet een dag met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 12:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kun rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 17:00 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.

Interesse in een dagje Slot Loevestein?

Je gaat al mee op de dagtocht naar Slot Loevestein voor €75-, per persoon. Dit is inclusief boottour, uitgebreid lunchbuffet, borrelhapjes, drankjes en een kop heerlijke koffie of thee met gebak bij ontvangst. 

Ben je op zoek naar een evenement op het water voor een speciale gelegenheid? Dat kan ook bij Wiljo! Voor gezelschappen vanaf 20 personen is het ook mogelijk om deze dagtocht op een andere datum te boeken.

€79.50 per persoon  (boottocht, eten en drinken inbegrepen)

Deze dagtocht vaart niet via een vast vaarschema. Boek een datum die jou het beste uitkomt via ons online reserveringssysteem.

De dagtocht gaat door bij een minimum van 20 deelnemers.

Bij ontvangst krijg je een heerlijk gebak van bakkertje Deeg en een kopje koffie of thee. 

De lunch bestaat uit harde broodjes die rijkelijk belegd zijn met traditionele vleeswaren, kaassoorten en garnituren, zoals een traditioneel Brabants worstenbroodje. Ook is er een goed gevulde groentesoep, stokbrood met roomboter en diverse soorten handfruit. 

Tijd voor een borrel? Aan boord kom je niks tekort! Op elke tafel vind je zoutjes en nootjes en wij lopen rond met bitterhappen

Alle drankjes inbegrepen gedurende de hele vaart! De dagtocht is inclusief bier, wijn, fris, koffie en thee. 

En natuurlijk hebben we ook gedacht aan de vegetariërs onder ons. Heb je speciale dieetwensen? Geen probleem! Geef het even door bij jouw reservering.

Schip en rolstoeltoegankelijkheid
Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Informatie met betrekking tot de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen vindt u hier.

Reacties van de gasten

Anderen bekeken ook

1 uur

12

15

1-uurs Rondvaarten

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

6,5 uur

25

75

Dagtocht Biesbosch

Een dagtocht over de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtig uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

25-60

75

Dagtocht Gorinchem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Gorinchem. Aan jou de keus!