Mosseltour

Altijd al een keer met je vrienden, familie of collega’s op een unieke locatie mosselen willen eten? Dan is dit jouw tour. Varend over de Maas met een pan mosselen, leer je Nederland op een heel andere manier kennen.

Ben je op zoek naar een extra dimensie aan jouw feestje op de maas? Wij organiseren ook regelmatig themafeesten. Misschien past dat wel perfect bij de gelegenheid! Ga voor een fout feest met uitgebreide entertainment act, of laat ons de boot omtoveren tot een uniek casino of skihut. Of ben je op zoek naar een unieke Escape room of een bedrijfsuitje voor jouw organisatie? Voor ieder wat wils bij Wiljo.

Dit is wat je kunt verwachten

 

Prijs arrangement:

€ 45,50 per persoon

We varen uit vanaf 25 personen

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

1,5 uur

1-100

15,50

Rondvaarten
1,5 uur

De route van onze rondvaarten van 1,5 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

6,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én op je gemak een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met deze 6,5 uur durende dagtocht naar Woudrichem. Woudrichem is een mooi gelegen vestingstadje aan de samenvloeiing van de Maas en de Waal.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is. Geniet van een prachtige rondvaart over de Biesbosch.

 

 

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 6,5 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!