Menu

Vesting Woudrichem

Een 6 uur durende tocht met in de middag een bezoek aan Woudrichem. U kunt zich zowel individueel als met een groep aanmelden.

Programma
Tussen 9.30 en 10.00 uur wordt u aan boord ontvangen te Heusden. Om 10.00 uur gaan de trossen los, we varen een stukje de Bergsche Maas over en verlaten deze direct om het Heusdens kanaal op te varen. We varen onder de keersluis door en varen langs Wijk en Aalburg. De Andelse Maas stroomt op de grens van Brabant en Gelderland, we passeren de dorpjes Veen, Aalst en Andel. Bij Andel gaan we door de sluis waarna we omstreeks 12:15 uur zullen we aanmeren in Woudrichem.

Iedereen ontvangt een lunchpakket (bestaande uit 2 belegde broodjes, krentenbol, fruit en 1 consumptie) en kan van boord om op eigen gelegenheid het stadje te verkennen en de lunch te nuttigen. Omstreeks 13:45 scheept u weer in en varen we via dezelfde route terug naar de haven van Heusden waar we omstreeks 16:00 uur zullen arriveren.

Prijs
Volwassenen € 32,50 p.p. (incl. lunchpakket)
Kinderen tot 12 jaar € 17,50 p.p. (incl. lunchpakket)
Optioneel: maak uw dag compleet met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak bij ontvangst voor slechts € 5,00 per persoon. (gelieve bij reservering doorgeven of u hier gebruik van wenst te maken)

Data 2019
Vrijdag 2 augustus.

* De dagtocht gaat door bij minimaal 25 deelnemers.

Schip en rolstoeltoegankelijkheid
Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Informatie met betrekking tot de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen vindt u hier.

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om deze tocht op andere data exclusief met uw gezelschap te maken. Kijk voor meer informatie bij  ‘Dagtochten voor groepen’.

Vesting Woudrichem
Vesting Woudrichem
Meer informatie?
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Meer informatie

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217, 5151 BL Drunen (postadres)
T:   0416 38 02 78
F:   0416 37 02 59
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Boot
T:   06 53 36 71 71

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger,
Centrum Heusden

 

Volg ons op Facebook


 Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement