Contact en bereikbaarheid

Rondvaart Wiljo bevindt zich in historisch vestingstadje Heusden. Op deze pagina vind je meer informatie over onze bereikbaarheid. Wil je graag met ons in contact komen? Leuk! Onze salesafdeling is op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.
Onze contactgegevens staan hiernaast: wij staan voor je op de uitkijk.

Rondvaart
Wiljo-Heusden
Stadshaven, Molensteiger, Centrum Heusden

Postadres
Straatweg 60
3604 BC Maarssen

Veelgestelde vragen

Kom je met de auto? Op veel plekken is parkeren in Heusden gratis (op uitzondering van het Burchtplein, Botermarkt en Vismarkt). Wij raden je altijd aan om te parkeren op de parkeerplaats ‘Centrum Oost’ aan de straat ‘Scheepswerf’. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de steiger waar je de Wiljo boten vindt. Je loopt dan een stukje door het prachtige historische Stadje Heusden: het bezoeken waard!

Wij zijn ook goed te bereiken voor mensen die minder goed te been zijn. Navigeer dan naar het adres ‘Waterpoort 1′. Hier zijn (een beperkt aantal) beschikbare parkeerplaatsen. Wanneer je onder de Waterpoort doorloopt kun je zonder traplopen op onze steiger komen.

Onze Salonboot Koosje is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Onze excuses.

Schip Wiljo heeft een lift voor rolstoelen: deze is alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels. 

Schip Zeearend  heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot voor handgeduwde rolstoelen aanwezig, Bij het toilet zijn beugels.

Bussen mogen passagiers uit laten stappen op het Burchtplein. Nadat iedereen is uitgestapt moet de bus parkeren op de daarvoor aangewezen busparkeerplaats. Vanaf het Burchtplein is het ongeveer 5 a 10 minuten lopen naar de steiger waar de Wiljo boten liggen. Let op! Vanaf de stadshaven is er een trap naar beneden om de steiger te bereiken. Voor rolstoelen en rollators is er een mindervalide toegang via de Waterpoort.