Rondvaarten en Dagtochten

Genieten op de golven van de Maas? Dat kan met onze rondvaarten van één uur en met onze compleet verzorgde dagtochten. Onze rondvaarten en dagtochten starten allemaal in het monumentale vestingstadje Heusden: vanuit daar varen we naar vele mooie bestemmingen. Wat dacht je van een tocht langs en door de Slot Loevestein of Gorinchem?

1-uurs rondvaarten

Wij hebben rondvaarten van één uur die via een vast vaarschema vertrekken. Elke donderdag en zondag varen we een prachtige route, en jij kunt daarbij zijn! Hoe groot of klein jouw gezelschap ook is: bij Wiljo zit je goed. Een uur genieten van weidse uitzichten en een fijn Hollands uitzicht. Ook aan boord kom je niks tekort: aan de bar koop je heerlijke hapjes en drankjes. Boek je rondvaart en stap aan boord, een uurtje ontspannen op de golven van de Maas is altijd een goed idee. 

Een compleet verzorgde dagtocht

Of ben je op zoek naar een compleet verzorgde dagtocht? Inclusief drankjes, een uitgebreide lunch, borrel of diner? Kom aan boord! Op onze dagtochten word je compleet verzorgd, we hebben een aantal mooie routes voor je uitgestippeld. Onze dagtochten naar de Biesbosch en Bommelerwaard varen middels een vast vaarprogramma: hier kun je altijd jouw plekje voor boeken. Onze andere dagtochten zijn speciaal voor grote groepen en gaan door vanaf 25 personen. Naast een ruime keus aan dagtochten, is er ook aan boord nog keuze genoeg. Zo haal jij alles uit jouw dag. 

Verzamel je favoriete gezelschap en kom aan boord! Bij ons hoef je niet te kiezen tussen comfort, plezier, mooie uitzichten of goed eten. Je krijgt het allemaal. Hieronder zie je alle rondvaarten en dagtochten die wij aanbieden. Ga je liever op een rondvaart van 2 uur waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd? Boek dan één van onze PROOST tours voor een extra dimensie aan ontspanning en plezier. 

Onze Rondvaarten en Dagtochten

Wij hebben rondvaarten van één uur en twee uur, en dagtochten van 6,5 uur of meer. Lees hieronder alles over onze tochten, en boek direct jouw favoriet. Ben je op zoek naar een dagtocht op maat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

7,5 uur

1-60

79,50

Dagtocht Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 2 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving op eigen tempo te bekijken.

6,5 uur

1-60

75

Dagtocht Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-60

75

Dagtocht Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Woudrichem. Combineer een boottocht met het bezoeken van de mooie stad Woudrichem. 

6,5 uur

1-60

75

Dagtocht Gorinchem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Gorinchem. Tijdens deze dag varen we naar Gorinchem, waar je een aantal uur de tijd krijgt om de stad te bezoeken. 

6,5 uur

1-60

75

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

6,5 uur

1-60

75

Dagtocht op maat

Staat er geen dagtocht bij die aan al jouw wensen voldoet? Wij bieden ook dagtochten op maat aan! Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Denk aan een vaarroute op maat, en zelfs de op- en afstapplekken zijn te bespreken.

1 uur

1-60

15

1-uurs Rondvaarten

Onze 1 uurs rondvaarten zijn rustgevend en afwisselend, een unieke beleving door uitgestrekte natuurgebieden. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

2,5 uur

1-60

74,50

Stamppot tour

Varen over de Maas, heerlijke stampotten op buffet  met onbeperkt bier, wijn en fris.

2,5 uur

1-60

69,50

Mossel lunch

Varen over de Maas, lekkere pan mosselen met friet en brood met de nodige dipjes en onbeperkt bier, wijn en fris.

2,5 uur

1-60

69,50

Brunch tour

Varen over de Maas, een uitgebreide brunch gepresenteerd op etagères en onbeperkt bier, wijn en fris.

2,5 uur

1-60

75,50

Kerst brunch

Varen over de Maas, ontvangst met een bubbel met aansluitend een uitgebreide brunchbuffet en onbeperkt bier, wijn en fris.