Kom jij ons team versterken?

Waarom werken bij Rondvaart Wiljo?

Werken bij de Rondvaart Wiljo betekent werken in een hecht teamverband. Er heerst een informele sfeer. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze gasten een geweldige dag beleven. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken op drukke tijden en je behoudt een positieve instelling en blijft enthousiast. Ben jij collegiaal en gastvrij? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

WIljo met molen

Functies

Voor de volgende functies zoeken wij nog collega’s:

Als medewerker bediening vaar jij in het weekend mee op onze bijzonder dagtochten en rondvaarten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de bediening van de gasten aan boord. Met jouw gastvrijheid creëren we samen een onvergetelijke ervaring op het water.

Reacties met beschikbaarheid liefst per email naar:

Sales@rondvaartwiljo.nl

Als weekendhulp vaar jij in het weekend mee op onze bijzonder dagtochten en rondvaarten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de bediening van de gasten aan boord. Met jouw gastvrijheid creëren we samen een onvergetelijke ervaring op het water.

Reacties met beschikbaarheid liefst per email naar:

Sales@rondvaartwiljo.nl

Van april t/m oktober flexibel inzetbaar overdag van dinsdag t/m zondag. In de weekenden ook de avonden.

Reacties met beschikbaarheid liefst per email naar:

Sales@rondvaartwiljo.nl

Enthousiast?

Stuur je sollicitatie mail naar sales@rondvaartwiljo.nl of bel  0416- 38 02 78. Wij zullen je sollicitatie bekijken en wie weet ben jij binnenkort onze collega!