Geniet van een compleet verzorgde rondvaart door de Bommelerwaard

Rondvaart Bommelerwaard, een fantastische dagtocht

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. De dagtocht ‘rondje Bommelerwaard’ duurt in totaal 6,5 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best. Deze dagtocht is standaard te boeken op de vrijdag en vaart volgens een vast vaarschema.

Een compleet verzorgde rondvaart

Prijs arrangement:

* Deze tocht is exclusief te boeken vanaf 35 personen 

Route van de rondvaart door de Bommelerwaard

Je wordt tussen 9:30 en 10:00 uur aan boord verwacht in de haven van Heusden. Om 10.00 varen we weg. Vanaf Heusden varen we via de Bergsche Maas naar de Sluis bij St. Andries. Onderweg geniet je van de industriehaven, het pontje naar Bern, en de dorpjes Bokhoven, Engelen, Ammerzoden en Hedel. Bij ‘s-Hertogenbosch varen we onder maar liefst drie bruggen door. We komen langs Kerkdriel en dan opnieuw bij de Sluis van St. Andries, om op de waal terecht te komen. 

We varen op de Waal met de stroom mee en komen onder andere langs Zaltbommel, Haaften en Brakel. Bij Slot Loevestein steken we de waal over en gaan we de Afgedamde Maas op. We varen langs Woudrichem en Poederoijen, de Waal gaat over in de Merwede en dan komen we uit bij de Sluis van Andel. Via Veen, Aalst en Wijk en Aalburg varen we terug naar de haven van Heusden.

Het lunchbuffet

  • Diverse soorten vers gebakken ambachtelijk bruin en witbrood (streekrecept)
  • Witte en bruine bolletjes, luxe harde broodjes
  • Boeren rozijnenbrood/krentenbrood, roomboter en (dieet) margarine
  • Diverse zoetwaren en jam
  • 2 soorten kaas, 5 soorten vleeswaren
  • Aardappelsalade
  • Vleeskroket

Tevens is het mogelijk uw lunch uit te breiden met een heerlijke sorbet 

Alles wordt in buffetvorm aangeboden. U wordt tafel voor tafel uitgenodigd door het personeel.

Reacties van onze gasten

Zo ziet de rondvaart Bommelerwaard eruit

Onder het genot van een stuk goed gebak en een kopje koffie of thee vertrekken we. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 12:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kun rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. 

Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 16:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.