Geniet van een compleet verzorgde dagtocht naar Slot Loevestein

Een Dagtocht naar Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht van in totaal 6.5 uur leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 1,5 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving rustig te bekijken.

Een dag compleet verzorgd:

Prijs arrangement:

* Deze dagtocht is ook exclusief te boeken 

Route van dagtocht Slot Loevestein

Na vertrek in Heusden varen we een klein stukje Bergsche Maas, deze verlaten we snel om het Heusdens kanaal op te gaan. We gaan onder de keersluis door en varen langs het mooie Wijk en Aalburg. Daarna betreden we de wateren van de Andelse Maas, deze stroomt op de grens van Brabant en Gelderland. 

We varen langs de dorpjes Veen, Aalst en Andel en leggen daarna aan bij Slot Loevestein. Hier krijg je 1.5 uur de tijd om op eigen initiatief de prachtige omgeving te verkennen. Vervolgens zullen we weer richting Heusden varen waar we rond 16:30 uur aanmeren.

Het lunchbuffet:

  • Diverse soorten vers gebakken ambachtelijk bruin en witbrood (streekrecept)
  • Witte en bruine bolletjes, luxe harde broodjes
  • Boeren rozijnenbrood/krentenbrood, roomboter en (dieet) margarine
  • Diverse zoetwaren en jam
  • 2 soorten kaas, 5 soorten vleeswaren
  • Aardappelsalade
  • Vleeskroket

Tevens is het mogelijk uw lunch uit te breiden met een heerlijke sorbet 

Alles wordt in buffetvorm aangeboden. U wordt tafel voor tafel uitgenodigd door het personeel.

Reacties van onze gasten

Zo ziet een dag met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 11:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kan je rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. Rond 12:30 zullen we aanmeren bij Slot Loevestein, waar we rond 14:00 weer zullen vertrekken. 

Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 16:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.