Onze vloot

In 1995 begonnen we met één schip: het bekende schip Wiljo. Ondertussen is onze vloot uitgebreid met maar liefst drie schepen, elk met hun eigen capaciteit en uitstraling. Wij stellen aan je voor: Schip Wiljo, Salonboot Koosje en partyschip Zeearend. Wij zijn trots op onze vloot! Lees hieronder uitgebreid over onze schepen en kies welke het beste bij jouw wensen en behoeftes past.

Schip Wiljo

Onze rots in de branding, onze trots. Ons allereerste schip dat nog steeds plezier geeft aan vele mensen tijdens de rondvaarten en dagtochten. Schip Wiljo heeft een stalen luxe motor en binnen een capaciteit van 60 mensen. Binnen tref je de vibe van een nostalgisch bruincafé inrichting. Bij mooi weer biedt het bovendek plaats aan nog eens 80 personen extra. Zie je jezelf al zitten, met een lekker drankje en je gezicht in de zon? Terwijl je dobbert over de golven? 

Rolstoeltoegankelijkheid

Schip Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. 

Schip Zeearend

Partyschip Zeearend is een voormalige vrachtschip welke in 1990 omgebouwd tot partyschip. De zeearend heeft een capaciteit tot 160 personen (max 200 bij recepties), beschikt over een professionele keuken en is geschikt voor langere tochten en feesten. 

 

Rolstoeltoegankelijkheid

Schip Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een gootje aanwezig welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is.