Een Dagtocht door de Biesbosch

Een dagtocht over de Biesbosch is 6,5 uur aan rust, ontspanning en prachtige vergezichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is. Wie wilt dat nu niet? 

Route van dagtocht Biesbosch

Trossen los! We varen langs Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Aadel. Vervolgens gaan we daar de sluis door en komen we bij Woudrichem op de Merwede. Dit is de drukst bevaren rivier in Nederland. We komen langs Gorinchem en varen door naar Werkendam. Een kleine sluis in Werkendam brengt ons in de Biesbosch. Via het Steurgat gaan we door de Biesbosch. Hier is het tijd om te genieten van de waanzinnige Biesbosch. Als we de Biesbosch uitvaren zie je direct de Amercentrale recht voor je. Via een klein stukje Amer varen we de Bergsche Maas weer op, langs Waalwijk en dan terug naar Heusden.

Zo ziet een dag met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 12:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kan je rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 16:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

1 uur

1-100

15

Rondvaarten 1-uur

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

3 uur

1-100

49,50

Brunchvaart 3-uur

Met familie of vrienden gezellig uitgebreid te brunchen op het water? We ontvangen je met koffie, thee of verse sap en nemen je mee op een prachtige tour over de Maas.
Tijdens deze rondvaart serveren we op etagères heerlijke lekkernijen en drink je onbeperkt.

6,5 uur

25-100

75

Dagtocht
Gorinchem

Gorinchem is een prachtig vestingstadje met vestingwallen die helemaal rondom de stad lopen en een mooi uitzicht over de rivieren geven. Dat zie je niet vaak meer in Nederland. Een stad boordevol fijne stadswandelingen, musea en natuurlijk de Grote Toren. 

6,5 uur

1-100

75

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

Zij gingen je voor!