Een Dagtocht over de Biesbosch

Een dagtocht over de Biesbosch is 6,5 uur aan rust, ontspanning en prachtige vergezichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is. Wie wilt dat nu niet?

Route van dagtocht Biesbosch

Trossen los! We varen langs Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Aadel. Vervolgens gaan we daar de sluis door en komen we bij Woudrichem op de Merwede. Dit is de drukst bevaren rivier in Nederland. We komen langs Gorinchem en varen door naar Werkendam. Een kleine sluis in Werkendam brengt ons in de Biesbosch. Via het Steurgat gaan we door de Biesbosch. Hier is het tijd om te genieten van de waanzinnige Biesbosch. Als we de Biesbosch uitvaren zie je direct de Amercentrale recht voor je. Via een klein stukje Amer varen we de Bergsche Maas weer op, langs Waalwijk en dan terug naar Heusden.

Zo ziet een dag met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 12:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kun rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 16:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.

Interesse in dit uitje?

Je gaat al mee op de dagtocht Biesbosch voor €75-, per persoon. Dit is inclusief boottour, uitgebreid lunchbuffet, borrelhapjes, drankjes en een kop heerlijke koffie of thee met gebak bij ontvangst. 

Ben je op zoek naar een evenement op het water voor een speciale gelegenheid? Dat kan ook bij Wiljo! Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om deze dagtocht op een andere datum te boeken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

€75.00 ( boottocht, eten en drinken inbegrepen )

Bij ontvangst krijg je een heerlijk gebak van bakkertje Deeg en een kopje koffie of thee. 

De lunch bestaat uit harde broodjes die rijkelijk belegd zijn met traditionele vleeswaren, kaassoorten en garnituren, zoals een traditioneel Brabants worstenbroodje. Ook is er een goed gevulde tomatensoep, stokbrood met roomboter en diverse soorten handfruit. 

Tijd voor een borrel? Aan boord kom je niks tekort! Op elke tafel vind je zoutjes en nootjes en wij lopen rond met bitterhappen

Alle drankjes inbegrepen gedurende de hele vaart! De dagtocht is inclusief bier, wijn, fris, koffie en thee. 

En natuurlijk hebben we ook gedacht aan de vegetariërs onder ons. Heb je speciale dieetwensen? Geen probleem! Geef het even door bij jouw reservering.

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mensen die lastig te been zijn of in een niet-automatische rolstoel zitten. Meer informatie vind je hier.

Zij gingen je voor!

Anderen bekeken ook

1 uur

12

15

1-uurs Rondvaarten

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

6,5 uur

25-60

75

Dagtocht op maat

Staat er geen dagtocht bij die aan al jouw wensen voldoet? Wij bieden ook dagtochten op maat aan! Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Denk aan een vaarroute op maat, en zelfs de op- en afstapplekken zijn te bespreken.

7 uur

25

75

Dagtocht Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 2 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving rustig te bekijken.