Menu

Dagtocht Biesbosch

Een 6 uur durende tocht over diverse rivieren langs mooie vergezichten en de natuur in de Biesbosch. U kunt zich zowel individueel als met een groep aanmelden.

Programma
Tussen 9.30 en 10.00 uur wordt u aan boord ontvangen te Heusden met een warme kop koffie en wat lekkers. Om 10.00 uur gaan de trossen los, we varen langs Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel, gaan hier de sluis door en komen bij Woudrichem op de Merwede. De Merwede is de drukst bevaren rivier in Nederland, de snelweg tussen Rotterdam en Duitsland. We komen langs Gorinchem en varen zo naar Werkendam. In Werkendam gaan we een klein sluisje door, deze brengt ons in de Biesbosch. Via het Steurgat gaan we door de Biesbosch, onderweg genieten we van de rust en het landschap, grote rietkragen, watervogels en in de weide lopen de schapen. Bij mooi weer zie je veel pleziervaart in de kleine haventjes in dit mooie natuurgebied onder het genot van wat borrelhapjes en drankjes.

Als we de Biesbosch weer uitvaren zien we de Amercentrale recht voor ons. De grote koeltorens zien we van ver al staan. We gaan via een klein stukje Amer weer de Bergsche Maas op. Langs Waalwijk varen we terug naar Heusden waar we rond 16.00 weer zullen aanmeren. Tijdens deze tocht geniet u niet alleen van het uitzicht maar serveren we omstreeks 12.30 uur een uitgebreid lunchbuffet:

Soep:
Italiaanse tomatensoep met verse oregano en basilicum.

Broodjes:
Assortiment zachte en harde, witte en bruine broodjes in onderstaande variaties :

Kaas(belegen) met komkommer en tomaat.
Beenham met vleugje mosterd dillesaus
Dungesneden serranoham
Filet Martino.
Mierikswortel-roomkaas met brie en tomaat.
Gerookte zalm, komkommer en ei.

Zoetigheid:
Glaasje met lemoncurd, bastogne koek en kersengelei.

Prijs
€ 75,- p.p. (incl. boottour, uitgebreid lunchbuffet, borrelhapjes en drankuitkoop)
Optioneel: maak uw dag compleet met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak bij ontvangst voor slechts € 6,50 per persoon. (gelieve bij reservering doorgeven of u hier gebruik van wenst te maken)

Data 2022
zaterdag 9 juli, zaterdag 16 juli, zaterdag 23 juli, zaterdag 30 juli, zaterdag 6 augustus, zaterdag 13 augustus, zaterdag 20 augustus en zaterdag 27 augustus.

* De dagtocht gaat door bij minimaal 25 deelnemers.

Schip en rolstoeltoegankelijkheid
Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Informatie met betrekking tot de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen vindt u hier.

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om deze tocht op andere data exclusief met uw gezelschap te maken. Kijk voor meer informatie bij  ‘Dagtochten voor groepen’.

 

Naast deze Biesbosch dagtocht, varen we ook 1-uur durende rondvaarten op zondagen om 13.30 uur en 15.00 uur. Voor een overzicht hiervan klikt u hier.

Dagtocht Biesbosch
Dagtocht Biesbosch
Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

Reservering aanvragen?

Vul dan het contactformulier in.
Wij zullen u vervolgens telefonisch of per e-mail benaderen om uw wensen te bespreken.
U kunt ook bellen naar

0416 38 02 78

Offerte aanvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 12 tot 200.
Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Rondvaart Wiljo-Heusden
Stadshaven, Molensteiger, Centrum Heusden
T:   0416 38 02 78
E:   info@rondvaartwiljo.nl

Postadres
Straatweg 60, 3604 BC Maarssen

 

Volg ons op Facebook


Nieuwsbrief

© 2019 Rondvaart Wiljo | Cookieverklaring | Privacy Statement