Wiljo Rondvaarten: al sinds 1980 te vinden op het water

Wiljo Rondvaarten organiseert de mooiste rondvaarten, dagtochten en evenementen op de Maas en omliggende rivieren. We hebben rondvaarten van 1 uur, 2 uur en compleet verzorgde dagtochten. Ook organiseren we bijzondere PROOST tours en unieke feesten en uitjes voor elke gelegenheid. De tours van Wiljo vertrekken altijd vanuit het historische vestingstadje Heusden: een prachtige stad gelegen aan de Maas en de Bergse Maas dat op zichzelf al een bezoek waard is. 

Als sinds 1995 varen wij de mooiste tochten over de Maas en omringende rivieren. Eerst alleen met rondvaartboot Wiljo: maar ondertussen hebben wij onze vloot uitgebreid! We zijn gegroeid van één schip naar maar liefst drie schepen, met elk hun eigen capaciteit en uitstraling. Zo ligt er altijd een schip klaar die past bij jouw wensen. Hoe groot of klein jouw gezelschap ook is: bij Wiljo zit je goed. Want bij ons hoef je niet te kiezen tussen comfort, plezier, mooie uitzichten of goed eten. Je krijgt het allemaal.

Overgenomen door Open Leisure Group

Per april 2022 heeft de Open Leisure Group – ook eigenaar van BOEI26 uit Maarssen – de activiteiten van Rondvaart Wiljo overgenomen. En dat betekent: nog meer mogelijkheden, nog meer kennis en nog meer plezier. Het nieuwe team van Rondvaart Wiljo staat ten alle tijden voor je klaar. Ons team is thuis op het water en dat is duidelijk voelbaar. 

Er is dus veel veranderd in de dertig jaar dat wij al op het water te vinden zijn. We zijn gegroeid, we hebben geleerd en we hebben veel mooie dingen mogen ervaren. Er is één ding altijd onveranderd gebleven: de klant staat bij Wiljo altijd centraal. Wij genieten het meest als onze gasten genieten. Of het nu met een kop koffie op een dagtocht is, of met een biertje tijdens één van de unieke feesten. We zeggen het vaker: bij Wiljo is niks te gek. Want bij ons hoef je niet te kiezen, wij voldoen aan ál je wensen. 

Neem een kijkje bij ons ruime aanbod van dagtochten, rondvaarten en unieke evenementen. Heb je speciale wensen voor jouw vrienden-, familie- of bedrijfsuitje? Neem contact met ons op! Wij denken graag met je mee.