Rondvaarten 1-Uur

Op zoek naar een leuke activiteit in het schilderachtige Heusden, boek dan een rondvaart van ongeveer één uur over de Maas en Dode Maas.

De boot vertrekt twee keer per dag vanaf onze aanlegsteiger “De Molensteiger” net buiten de stadshaven.

Ben je op zoek naar een rondvaart van langer dan 1 uur? Dan kun je tussen de twee rondvaarten door lekker blijven zitten en ondertussen genieten de het uitzicht onder het genot van een hapje en drankje.

De prijs voor een rondvaart van één uur is €15.00. Aan boord kun je een lekker hapje en drankje kopen om jouw rondvaart nog fijner te maken (Pin only). 

Prijs

€15.00

Vertrektijden

Donderdag t/m Zondag:
13:00
14:30

De route van onze 1-uurs rondvaarten

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden. Tijdens deze rondvaart is er genoeg te zien. Vanaf vertrekpunt Heusden varen we een stukje over de Maas richting het Heusdens kanaal. We varen langs het dorpje Wijk en Aalburg waarna we op de Dode Maasarm terechtkomen. Dit is een prachtig stuk beschermd natuurgebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en bijzondere watervogels. Het natuurgebied loopt langs de dorpjes Nederhemert en het dorpje Wellseind.

Anderen bekeken ook

1 uur

12

15

Rondvaarten
1-uur

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

2 uur

12

57,50

Brunchvaart 2-uur

Met familie of vrienden gezellig uitgebreid te brunchen op het water? We ontvangen je met koffie, thee of verse sap en nemen je mee op een prachtige tour over de Maas.
Tijdens deze rondvaart serveren we op etagères heerlijke lekkernijen en drink je onbeperkt.

6,5 uur

25-60

75

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

25-60

75

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!