Rondvaarten van 1 uur

Op zoek naar een leuke rondvaart van ongeveer één uur over de Maas en Dode Maas? Dan zit je hier goed. In de periode van de herfst en winter verzorgen wij 1-uurs rondvaarten. De boot vertrekt vanaf Heusden. Om precies te zijn: vanaf onze aanlegsteiger net buiten de stadshaven. Ben je op zoek naar een rondvaart van langer dan 1 uur? Die hebben wij ook! Bekijk onze dagtochten voor de rondvaarten van twee uur of zes uur. 

De prijs voor een rondvaart van één uur is €15.00. Aan boord kun je een lekker hapje en drankje kopen om jouw rondvaart nog fijner te maken (Pin only). 

De route van onze 1-uurs rondvaarten

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden. Tijdens deze rondvaart is er genoeg te zien. Vanaf vertrekpunt Heusden varen we een stukje over de Maas richting het Heusdens kanaal. We varen langs het dorpje Wijk en Aalburg waarna we op de Dode Maasarm terechtkomen. Dit is een prachtig stuk beschermd natuurgebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en bijzondere watervogels. Het natuurgebied loopt langs de dorpjes Nederhemert en het dorpje Wellseind.

Op zoek naar een rondvaart als (bedrijfs)uitje? Dat kan bij Wiljo! Een privé rondvaart is mogelijk met een gezelschap vanaf 20 personen. Dit kan het hele jaar rond. Voor gezelschappen tot 12 personen ontvangen we je graag op onze salonboot Koosje. Neem contact met ons op voor meer informatie op een rondvaart op maat.

€15.00

Aan boord van de Zeearend is een lift voor rolstoelen. Let op: deze is alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij de toiletten zijn beugels. Op schip Wiljo is enkel het bovendek rolstoelvriendelijk. Salonboot Koosje is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Anderen bekeken ook

6,5 uur

25-60

75

Dagtocht Gorinchem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Gorinchem. Aan jou de keus!

7 uur

25

75

Dagtocht Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 2 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving rustig te bekijken.

6,5 uur

25

75

Dagtocht Biesbosch

Een dagtocht over de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtig uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.